Patvirtinti Regionų rinktinių pirmenybių treneriai

Antrasis „Regionų rinktinių“ projekto sezonas startuos vasario 4-ąją Marijampolėje. Šiemet pirmieji rinktines sudarys gimę 2004 m. (U-15) žaidėjai, siekiantys atstovauti Lietuvos jaunių rinktinei.

Lietuvos vaikų ir jaunių futbolo asociacijos (LVJFA) Valdybos posėdyje sausio 16 d. buvo pristatytos ir patvirtintos naujojo sezono trenerių kandidatūros. Kaip ir pernai, pirmenybėse susirungs iš Aukštaitijos, Kauno, Vilniaus ir Žemaitijos regionų žaidėjų suburtos komandos.

Pirmenybes organizuoja Lietuvos vaikų ir jaunių futbolo asociacija (LVJFA). Pagrindiniai projekto tikslai yra Lietuvos jaunių rinktinių kandidatų peržiūra, trenerių įtraukimas į rinktinės kandidatų peržiūros procesą, trenerių diskusijos.

Regionų rinktinių trenerių sąrašas

2002 m. (U-17) amžiaus grupės: Ž. Grudzinskas ir D. Kartašov (Vilniaus reg.), A. Statkevičius ir R. Kochanauskas (Kauno reg.), D. Afonso ir A. Kveinys (Žemaitijos reg.), T. Šalkauskas ir R. Vestartas (Aukštaitijos reg.).

2003 m. (U-16) amžiaus grupės: H. Šidlauskas ir G. Kontautas (Vilniaus reg.), D. Urbelionis ir Š. Klimavičius (Kauno reg.), R. Vilavičius ir A. Bendikas (Žemaitijos reg.), D. Žindulis ir A. Mančas (Aukštaitijos reg.).

2004 m. (U-15) amžiaus grupės: V. Sabaliauskas ir A. Chatkevič (Vilniaus reg.), A. Statkevičius ir M. Babianskas (Kauno reg.), T. Domarkas ir D. Navikas (Žemaitijos reg.), R. Vestartas ir M. Urbonavičius (Aukštaitijos reg.).

2005 m. (U-14) amžiaus grupės: E. Malkevičius ir D. Greviškis (Vilniaus reg.), K. Palaima ir A. Gabrys (Kauno reg.), R. Norkus ir A. Viršilas (Žemaitijos reg.), D. Kančelskis ir N. Kestenis (Aukštaitijos reg.).