Paulinho artimiausiu metu pasirašys sutartį su "Barca"

Paulinho jau atsisveikino su savo komandos draugais "Guangzhou Evergrande" gretose bei artimiausiu metu persikels į "Barcelona", atskleidžia retai klystantys portalo Goal.com šaltiniai.

Apie tai, jog brazilas yra pagrindinis katalonų vasaros taikinys nepavykus prisivilioti Marco Verratti, buvo rašoma dar birželį, tačiau jo perėjimo suma suderinta tik dabar.

Anksčiau katalonai už 29-erių metų saugą siūlė tik 25 mln. eurų, kuomet dabar yra pasiryžę sumokėti 40 mln. Būtent tokia išpirkos suma nurodyta jo kontrakte.

Priminsime, jog "Barca" mėgina kuo greičiau reabilituotis transferų rinkoje ne tik dėl to, kad nenumaldomai artėja naujas sezonas, tačiau ir dėl to, jog ekipa visai neseniai prarado Neymarą. Tai kirto tiek per katalonų pajėgumą aikštėje, tiek per reputaciją prieš sirgalius.

Tiesa, naujiems pirkiniams Ispanijos vicečempionai dabar gavo papildomus 222 mln. eurų, tad jų tikrai turėtų atkeliauti ne vienas. Būti parduotas jau pasiprašė "Liverpool" lyderis Philippe'as Coutinho, o jo įkandin gali pasekti ir Dortmundo "Borussia" talentas Ousmane Dembele.