PČ 2018: brazilė pavergė rusus, ant užpakalio nusipiešusi jų vėliavą (N-18, FOTO)

Rusija jau išsirinko 2018 metų pasaulio futbolo čempionato talismaną – juo tapo vilkas, kurio vardas „Zabivaijka“, rašo lrytas.lt

Tai savotiškas rusiško žodžio „zavibaj“ – „įmušk“ suasmeninimas, kuris verčiamas į lietuvių kalbą „Įmuštukas“.

Jei Rusija jau turi talismaną, tai čempionato veido ir „Zabivaijkos“ reklamuotojo – dar ne. Šį vaidmenį pasiryžusi atlikti Brazilijos gražuolė ir „Playboy“ modelis Suzy Cortez.

27-erių gražuolė jau įvardinta 2018-ųjų pirmenybių talismano reklamuotoja Brazilijoje – ši iš džiaugsmo apsinuoginusi ant kūno pademonstravo „Zabivaijką“, o ant savo įspūdingo užpakalio – Rusijos trispalvę.

S.Cortez 2015 metais buvo pripažinta gražiausio Brazilijos užpakaliuko savininke, laimėjusi kasmetinį „Mis Bum-Bum“ konkursą. 2014-siais per planetos pirmenybes Brazilijoje Rusijos futbolo rinktinę reklamavusi mergina aiškina, kad įsimylėjo į šios šalies ekipos žaidėjus ir valstybę bei pasiryžusi tapti 2018 metų čempionato veidu, talismano reklamuotoja.

Tam, kad gautų platesnę auditoriją, S.Cortez pradžioje Brazilijoje reklamavo rusų ekipą užsivilkusi šios šalies marškinėlius, o po to pateikė siūlymą organizatoriams – jei jai bus suteiktos teisės reklamuoti talismaną Brazilijoje, ji ant nuogo kūno nusipaišys „Zabivaijką“.

Nieko nekainuojantį leidimą organizatoriai gražuolei suteikė ir ši išpildė pažadą. Dabar jos tikslas – būti viso čempionato Rusijoje reklamuotoja.

 

A photo posted by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...