Pedro jau dabar gailisi palikęs "Barcelona"?

Buvusi „Barcelona“ ekipos žvaigždė Pedro, pasak spaudos pranešimų, gailisi to, kad šią vasarą paliko savo buvusią ekipą ir persikėlė į „Chelsea“. Žurnalistų teigimu žaidėjas norėtų sugrįžti į Kataloniją.

Tiek Pedro, kuris palikdamas „Barca“ teigė, kad priežastis, kodėl jis išvyko, buvo žaidybinio laiko trūkumas, tiek „Chelsea“ sezono pradžioje nedemonstruoja geros formos.

Pasak Ispanijos svetainės Fichanes, Pedro prisipažino dabartiniam komandos draugui Cescui Fabregasui, kad gailisi vasarą palikęs „Barcelona“ klubą.

„Chelsea“ puolėją įsigijo rugpjūtį už 21 milijono svarų sumą. Jau pirmose sezono rungtynėse žaidėjas pelnė įvartį ir svariai prisidėjo prie klubo pergalės 3-2 prieš „West Bromwich“ ekipą. Tačiau po šių rungtynių 28-erių metų žaidėjo forma smuko, o Jose Mourinho auklėtiniai sugebėjo patirti penkis pralaimėjimus per dešimt „Premier“ lygos turų.

Tuo tarpu nenuostabu, kad „Barcelona“ ir šiemet kovoja dėl „La Liga“ titulo ir šiuo metu dalijasi 1-2 vietomis su Madrido „Real“ komanda. Ironiška, tačiau jei Pedro būtų likęs Ispanijoje, jis šį sezoną būtų susilaukęs daug daugiau galimybių „Barcelona“ komandoje nei ankstesniais sezonais ir tos priežastys, dėl kurių ispanas paliko ekipą, būtų išnykusios. Luiso Enriques klubas šiuo metu susiduria su atakuojančių žaidėjų stygiumi, dėl ilgalaikių Lionelio Messi ir Rafinhos traumų.

„Chelsea“ pastaruoju metu itin nesiseka su jų brangiais pirkiniais. Kairysis gynėjas Filipe Luisas į Madrido „Atletico“ sugrįžo vos po vieno sezono Londone, o vasarį 23,3 milijono svarų kainavęs Juanas Cuadrado buvo išnuomotas į „Juventus“ ekipą rugpjūtį, po to, kai nesugebėjo įsitvirtinti pagrindinėje „mėlynųjų“ sudėtyje.

Pedro gali būti dar vienu nesėkmingu pirkiniu, tačiau praėjus vos porai mėnesių nuo puolėjo įsigyjimo, daryti išvadas dar per anksti. Tiek žaidėjas, tiek klubas turi pakankamai talento, kad pakreiptų sezoną tinkama linkme, o Ispanijos rinktinės nario nuotaika tikrai pagerėtų, jei futbolininkas ir jo ekipa pradėtų demonstruoti geresnį žaidimą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...