Pergalingą įvartį pelnęs Marcelo: atidavėme savo širdį ir gavome tris taškus

"La Liga" pirmenybėse išlieka didžiulė intriga dėl čempionų titulo - tiek "Barcelona", tiek Madrido "Real" vakar įvykusiose rungtynėse šventė pergales.

Sunkumų prieš "Valencia" namuose turėjo "Real" klubas, kuris 82-ąją minutę po išlyginamojo Dani Parejo įvarčio turėjo gelbėtis iš situacijos. "Baltieji" eilinį kartą parodė nugalėtojų mentalitetą ir 86-ąją minutę pergalingą įvartį pasiekė krašto gynėjas Marcelo.

Po rungtynių vienas geriausių planetos kairiojo krašto gynėjų savo pergalingo įvarčio nesureikšmino, nes svarbiausia šiose rungtynėse buvo iškovoti tris taškus ir tęsti kovą dėl titulo.

"Žinoma, esu patenkintas, nes mums pavyko iškovoti svarbius tris taškus prieš kietą varžovą", - sakė Marcelo. - Atidavėme savo širdį ir siela, o rungtynių pabaigoje viską matėte patys. Visi kartu kovojome iki pabaigos, kad gautume tris taškus".

"Real" yra didis klubas, turintis puikius sirgalius. Dėl jo mes visada pasiryžę kovoti iki pabaigos. Svarbiausia yra sunkiai, bet tuo pačiu kantriai dirbti visą rungtynių laiką. Mūsų tikslas yra laimėti visas likusias rungtynes ir tapti čempionais", - pridūrė gynėjas.

Madrido ekipai iki pirmenybių pabaigos lieka žaisti dar keturias rungtynes - prieš "Granada", "Sevilla", "Celta" ir "Malaga". Katalonams liks sužaisti dar tris turus.