Pergalingai debiutavęs A. Conte: esu patenkintas savo komandos darbu

Anglijos "Premier" lygoje kaip vyriausiasis Londono "Chelsea" klubo treneris debiutavęs Antonio Conte po pergalingo vakaro neslėpė džiaugsmo ir pagyrė komandą už puikų pasirodymą.

"Stamford Bridge" stadione vakar įvyko paskutinės naujojo "Premier" lygos sezono pirmojo turo rungtynės. Jas po atkaklios kovos laimėjo "Chelsea", rezultatu 2-1 įveikę "West Ham". Pergalę "mėlyniesiems" atnešė 89-ąją minutę pelnytas puikus Diego Costos įvartis.

"Džiaugiuosi komandos pasirodymu. Pamačiau daug teigiamų dalykų", - spaudos konferencijoje sakė A. Conte. - Žaidėme intensyviai ir spaudėme varžovus. Žinome, kad dar galima pagerinti savo žaidimą, tačiau buvo itin svarbu sezoną pradėti pergale".

Paklaustas, ar "Chelsea" ekipoje bandys "įskiepyti" savo futbolo filosofiją, A. Conte atsakė: "Normalu, kad kiekvienas treneris atvykęs į naują komandą bando įdiegti savo filosofiją. Su ekipa dirbau dar tik mėnesį, bet dabartiniu darbu esu patenkintas.

Ypač esu patenkintas dėl pademonstruoto intensyvumo. Svarbu atrasti kažką naujo po praėjusio sezono. Esu patenkintas žaidėjų atsidavimu, nes svarbu ne tik demonstruoti gerą žaidimą, bet ir komandoje palaikyti tinkamą dvasią", - pridūrė strategas.

Antrajame "Premier" lygos ture "Chelsea" išvykoje lauks susitikimas su "Watford" futbolininkais.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...