Pinigai - ne asmenybė: už gėdingą elgesį Neymaras kalamas prie sienos

„Jis yra neįtikėtinas futbolininkas, bet mes tuos dalykėlius esame matę anksčiau ir tikrai matysime ateityje. Jeigu jis nori būti mėgiamas kaip Lionelis Messi, turėtų liautis“, - taip Neymaro elgesį įvertino Glazgo „Celtic“ gynėjas Mikaelis Lustigas.

Bet šie žodžiai – labai švelnūs, jeigu tektų išgirsti tai, ką apie iš „Barcelona“ į „Paris Saint-Germain“ klubą už 222 milijonus eurų perėjusį Neymarą kalba sirgaliai.  Jų žodžius išrinko naujienų portalas Lrytas.lt.

25 metų brazilas sirgalių pasipiktinimą sukėlė dar antradienį per Čempionų lygos rungtynes. PSG net 5:0 sutriuškino „Celtic“ komandą, o tada ir buvo užfiksuotas epizodas, kuris tikrai nepagerino Neymaro įvaizdžio. 

Prie istorinį sandorį sudariusio žaidėjo po mačo priėjo „Celtic“ komandos žaidėjas Anthony Ralstonas.  

18 metų futbolininkas ištiesė ranką Neymarui, kuris aiškiai matė šį gestą, tačiau jos nepaspaudė. 

A.Ralstonas atrodė nepatenkintas tokiu elgesiu, o netrukus Neymaras prisidengė lūpas ir kažką pasakė žaidėjui, kas jį įsiutino.  

Čia turėjo įsikišti komandų draugai

Bet tai – tik paskutinis epizodas. Per pačias rungtynes Neymaras taip pat ne kartą erzino Čempionų lygoje debiutavusį A.Ralstoną ir demonstratyviai šiam rodė tris pirštus, kai PSG pirmavo 3:0. 

Neymaras tose rungtynėse įmušė įvartį ir gavo geltoną kortelę už nesportinį elgesį. 

Socialiniame tinkle „Twitter“ futbolo sirgaliai piktinosi, kad Neymaras netgi juokėsi iš varžovo. Neymaras sulaukė daug aštrių žodžių, o kai kurie sirgaliai rašė, kad „už pinigus klasės nenupirksi“.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Neymar and Ralston. Friends and good manners will carry you where money won&#39;t go. <a href="https://t.co/fTMvXLJRc9">pic.twitter.com/fTMvXLJRc9</a></p>&mdash; Sally McQueen (@SallyMcQueen11) <a href="https://twitter.com/SallyMcQueen11/status/907709601973489664">September 12, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...