Pirmąjį pralaimėjimą patyręs "Real" lyderio poziciją užleido "Barcai" (VIDEO)

Ispanijos "Primera" pirmenybėse sekmadienį sužaistos paskutinės ketverios 11-ojo turo rungtynės.

"Camp Nou" stadione "Barcelona" futbolininkai susigrūmė su "Villarreal" ekipa. Pasipriešinimo iš "geltonųjų submarinų" katalonai nesulaukė ir šventė pergalę rezultatu 3-0.

Ispanijos čempionus į pergalę vedė Luisas Suarezas bei du kartus pasižymėjęs Neymaras. Pastarasis duetas yra rezultatyviausias šiose pirmenybėse.

Kitose rungtynėse Bilbao "Athletic" po atkaklios kovos palaužė Barselonos "Espanyol", o Madrido "Atletico" Antoine'o Griezmanno įvarčio dėka pasiekė minimalią pergalę pačioje mačo pabaigoje.

Paskutinėse vakaro rungtynėse "Sevilla" susitiko su Madrido "Real" futbolininkais. Iki šiol be pralaimėjimų žygiavusi "baltųjų" ekipa turėjo pripažinti Unai Emery auklėtinių pranašumą rezultatu 3-2.

Mačą karališkasis klubas pradėjo sėkmingai, kai po Isco pakelto kampinio kamuolį per save į vartus pasiuntė Sergio Ramos. Vis dėlto šis įvartis ispanui kainavo traumą ir po 10 minučių buvo pakeistas.

Nuo šio keitimo "Real" gynybą pradėjo braškėte ir 36-ąją minutę rezultatą išlygino Ciro Immobile. Antrajame kėlinyje Sevilijos vienuolikė pradėjo dar labiau spausti svečius ir 61-ąją minutę Eneras Banega nuginklavo Kiko Casillą.

Tai "Sevilla" neužteko ir galutinai "Real" pribaigė 74-ąją minutę, kai galva pasižymėjo Fernando Llorente. Per pridėtą teisėjo laiką Jamesui Rodriguezui pavyko sumažinti atsilikimą, tačiau Ispanijos vicečempionai jau nebeturėjo laiko.

Po pralaimėjimo vienvaldžiu "Primera" lyderiu tapo "Barcelona" klubas, prieš "Real" įgijęs 3 taškų pranašumą.

Rezultatai:

"Barcelona" 3 - 0 "Villarreal"

60' [1 - 0] Neymar

70' [2 - 0] L. Suarez (11m. baudinys)

85' [3 - 0] Neymar

"Athletic" 2 - 1 "Espanyol"

8' [1 - 0] I. Williams

51' [1 - 1] H. Perez

64' [2 - 1] R. Garcia

"Atletico" 1 - 0 "Sporting Gijon"

90' [1 - 0] A. Griezmann

"Sevilla" 3 - 2 "Real Madrid"

22' [0 - 1] S. Ramos

36' [1 - 1] C. Immobile

61' [2 - 1] E. Banega

74' [3 - 1] F. Llorente

90' [3 - 2] J. Rodriguez

Turnyrinė lentelė: