Pirtį rungtynių pradžioje užkūręs "Atletico" nesutrukdė "Real" ekipai antrą kartą iš eilės žengti į finalą (VIDEO)

Trečiadienį vakare paaiškėjo antrasis 2016-17 metų UEFA Čempionų lygos sezono finalo dalyvis.

Dėl patekimo į finalą kovojo dvi Madrido ekipos - "Atletico" ir "Real". Diego Simeone auklėtiniai rungtynių pradžioje užkūrė tikrą pirtį ir pasiekė du greitus įvarčius, tačiau pirmajame mače pranašumą įgijęs "Real" net ir po pralaimėjimo antrą kartą iš eilės žengė į Čempionų lygos finalą.

Pirmąjį susitikimą "Atletico" išvykoje pralaimėjo rezultatu 0-3, todėl atrodė, kad "Real" ekipai liks tik sutvarkyti formalumus. Tačiau Diego Simeone auklėtiniai baltos vėliavos nekėlė - nuo pat rungtynių pradžios rodė agresyvų žaidimą ir norą priblokšti varžovus.

Jau 5-ąją minutę pavojingą smūgį atliko Koke, tačiau Keyloras Navasas reagavo į situaciją. Vis dėlto jau po kelių minučių "Atletico" galėjo būti skaudžiai nubausti - Casemiro atliko pavojingą smūgį galva, bet savo meistriškumą parodė ir Janas Oblakas.

12-ąją minutę "Vicente Calderon" stadioną apėmė euforija - po kampinio itin reikalingą įvartį galva pasiekė Saulis Niguezas. "Rojiblancos" įgavo dar didesnį pasitikėjimą savimi, o "baltieji" nesugebėjo nusiraminti.

16-ąją minutę "Real" pradėjo visiškai byrėti - savo baudos aikštelėje neleistinai Fernando Torresą sustabdė Raphaelis Varane ir į svečių vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Antoine'as Griezmannas prieš atlikdamas smūgį šeik tiek slystelėjo, tačiau prancūzui tai nesutrukdė nuginkluoti K. Navaso ir "Atletico" jau pirmavo rezultatu 2-0.

Iki pratęsimo šeimininkams trūko dar vieno įvarčio, tačiau po dviejų įvarčių "Atletico" kiek nurimo, o "Real" pradėjo daugiau laiko būti su kamuoliu.

42-ąją minutę Zinedine'o Zidane'o vadovaujama komanda skaudžiai nubaudė šeimininkus. Nuostabiai krašte sužaidęs Karimas Benzema išmaudė tris "Atletico" gynėjus ir atidavė perdavimą Toni Kroosui. Šis atliko smūgį, kurį atrėmė J. Oblakas, tačiau kamuolys nukrito prie Isco kojų ir saugas nestipriu smūgiu švelnino atsilikimą.

Šis įvartis braukė visas "Atletico" viltis dar užsikabinti šiose rungtynėse ir žengti į finalą. Po praleisto įvarčio "Rojiblancos" vienuolikei jau reikėjo ne vieno, o dar trijų įvarčių.

Antrajame kėlinyje "Atletico" dar bandė pakovoti, tačiau rungtynių tempas buvo nukritęs ir abi komandos žaidė gana užtikrintai. Bent du kartus nuo trečiojo įvarčio "Real" ekipą gelbėjo fenomenaliai antrojo rungtynių pusėje žaidęs K. Navasas, sykį atrėmęs net du iš eilės itin pavojingus šeimininkų smūgius.

"Real" ekipa pakovoti dėl lygiųjų taip pat nesistengė ir galutinis rezultatas liko 2-1, kuris visiškai tenkino dabartinius Čempionų lygos nugalėtojus. "Karališkasis" klubas bendru rezultatu 4-2 žengė į finalą.

Dėl pagrindinio turnyro trofėjaus "Real" komanda birželio 3-ąją dieną kovos su drausmingiausia šio sezono Čempionų lygos ekipa Turino "Juventus". 

Z. Zidane'o treniruojamas "baltųjų" klubas antrą kartą iš eilės žengė į finalą ir turi puikią progą tapti pirmąją komanda, laimėjusia du kartus iš eilės šiuolaikinę Čempionų lygą.

Rezultatas:

"Atletico" 2 - 1 "Real Madrid"
(Pirmas mačas: 0-3, galutinis rezultatas: 2-4)
12' [1 - 0] S. Niguez
16' [2 - 0] A. Griezmann
42' [2 - 1] Isco


Startinės sudėtys:

"Atletico": Oblak; Giménez, Godín, Savic, Filipe; Gabi, Koke, Saul, Carrasco; Griezmann, Torres.

"Real Madrid": Navas, Danilo, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Cristiano Ronaldo, Benzema.


"Atletico" - "Real" 2-1

87' - A.Correa ("Atletico") geltona kortelė

42' - Isco ("Real") pelnė įvartį - 2-1

37' - Gabi ("Atletico") geltona kortelė

34' - D.Godinas ("Atletico") ir S.Ramosas ("Real") - geltonos kortelės

16' - A.Griezmannas ("Atletico") realizavo 11 m baudinį - 2-0

12' - S.Niguezas ("Atletico") pelnė įvartį 1-0

6' - S.Savičius ("Atletico") geltona kortelė

4' - Danilo "(Real") geltona kortelė

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...