Po ankstyvos raudonos kortelės palūžęs "Chelsea" krito ir Votforde (VIDEO)

Pirmadienį vėlai vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos paskutinės 26-ojo turo rungtynės.

Dėl savo ateities kovojantis Antonio Conte su Londono "Chelsea" išvyko į Votfordą ir nuliūdino savo komandos sirgalius - penkias rungtynes iš eilės nelaimėjęs "Watford" nutraukė nesėkmių seriją ir varžovus sutriuškino rezultatu 4-1.

"Chelsea" planus įsivežti pergalę sujaukė Tiemoue Bakayoko, kuris per 15 minučių užsidirbo dvi geltonos korteles ir nuo 35-os minutės "mėlynieji" liko žaisti dešimtyje, kas itin apsunkino svečių galimybes pasiekti pergalę.

Ilgai pasinaudoti šiuo pranašumu "Watford" netruko - jau 42-ąją minutę į "Chelsea" vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo Troyus Deeney.

Antrajame kėlinyje "Chelsea" ekipai ir toliau sunkėsi sekėsi kurti, tačiau 82-ąją minutę lyg iš niekur krito išlyginamasis įvartis - Edenas Hazardas nuostabiu tolimu smūgiu sugrąžino intrigą šiose rungtynėse, tačiau ji ilgai netruko.

"Chelsea" ekipai ryškiai trūko jėgų, o "Watford" per likusį laiką sugebėjo pasiekti dar net tris įvarčius. 84-ąją minutę po puikios kombinacijos pranašumą sugrąžino Darylas Janmaatas.

Po keturių minučių galutinai pergalę užtvirtino Gerardas Deulofeu, o per pridėttą laiką į visišką nokdauną Anglijos čempionus pasiuntė Roberto Pereyra.

"Chelsea" turėjo susitaikyti su antra nesėkme iš eilės, tačiau ir po jos jie vis dar išlieka ketvirtoje pozicijoje. Vis dėlto artimiausiu persekiotojai "Tottenham" nuo "mėlynųjų" atsilieka jau tik vienu tašku.

Rezultatas:

"Watford" 4 - 1 "Chelsea"
42' [1 - 0] T. Deeney (11 m. baudinys)
82' [1 - 1] E. Hazard
84' [2 - 1] D. Janmaat
88' [3 - 1] G. Deulofeu
90+1' [4 - 1] R. Pereyra
30' T. Bakayoko ("Chelsea") pašalintas iš aikštės

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10915542" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: