Po Čempionų lygos finalo - C. Ronaldo akibrokštas: užsiminė apie išvykimą

Madrido "Real" komanda trečius metus iš eilės laimėjo UEFA Čempionų lygos turnyrą, tačiau didžiausia komandos žvaigždė Cristiano Ronaldo po finalinio švilpuko itin paslaptingai užsiminė apie savo ateitį.

Šeštadienį vakare Kijeve įvykusiame Čempionų lygos finale Madrido "Real" komanda po permainingos kovos rezultatu 3-1 nugalėjo "Liverpool". Cristiano Ronaldo įvarčiu nepasižymėjo - vieną pridėjo Karimas Benzema, o kitus du sumušė Garethas Bale'as.

C. Ronaldo, Madride rungtyniaujantis nuo 2009 metų, duodamas interviu žurnalistams paslaptingai pareiškė, kad "šiame klube rungtyniauti buvo gera".

"Pakalbėsiu apie savo ateitį artimiausios dienomis. Buvo nuostabu visus šiuos metus žaisti "Real" klube", - "bombą" tiesioginio eterio metu numetė portugalas.

Tačiau jau netrukus C. Ronaldo kiek pakeitė nuomonę ir pareiškė, kad jo ateitis dabar nėra svarbiausia - ji paaiškės po pasaulio čempionato: "Pažiūrėsime, kaip bus. Dabar svarbiausia yra pasidžiaugti istoriniu "Real" triumfu."

Paklaustas apie patį finalą, portugalas atsakė: "Nuo pat pradžių žinojome, kad esame geresni už "Liverpool". Manau, kad pelnytai laimėjome."

Manoma, kad C. Ronaldo tokius žodžius pasakė neatsitiktinai, mat jo santykiai su komandos vadovu Florentino Perezu nėra patys geriausi. Šis portugalui buvo pažadėjęs pasiūlyti naują ir pelningesnį kontraktą dar po praėjusių metų finalo, tačiau prezidentas taip ir netesėjo savo pažado.