Po dviejų praleistų įvarčių atsitiesęs "Milan" išplėšė lygiąsias prieš "Torino" (VIDEO)

Šį vakarą tarp "Torino" bei "Milan" klubų sužaistas paskutinysis 20-ojo Italijos pirmenybių turo mačas. Jame namie rungtyniavusi Sinišos Mihajlovičiaus kariauna siekė atsirevanšuoti už "Coppa Italia" turnyre patirtą nesėkmę.

Aikštės šeimininkai rungtynes iš tiesų pradėjo puikiai ir juos į priekį jau 21-ąją minutę po Ademo Ljajičiaus perdavimo išvedė atakų lyderis Andrea Belotti. Neilgai trukus persvarą padvigubinti sugebėjo fantastišku smūgiu kulnu pasižymėjęs Marco Benassi.

Sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį Ignazio Abate baudos aikštelėje prasižengė prieš Antonio Barrecą ir Ljajičius turėjo puikią progą "Torino" persvarą paversti triuškinančia, bet jo smūgį atrėmė "rossoneri" vartininkas Gianluigi Donnarumma.

Kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo kertinis susitikimo momentas, nes antrajame kėlinyje "Milan" perėmė iniciatyvą, o 55-ąją minutę pirmąjį įvartį svečiams pelnė Andrea Bertolacci.

Sužaidus dar keturias minutes galimybę stoti prie 11 metrų žymos gavo ir "madų sostinės" ekipos snaiperis Carlosas Bacca, kuris savo progą išnaudojo.

Po to "Milan" dar bandė rezultatą persversti, tačiau galiausiai antrą geltoną kortelę užsidirbęs Alessio Romagnoli užkirto tam kelią ir dvikova baigėsi lygiosiomis. Po jos "rossoneri" lieka penktojoje vietoje bei nuo Romos "Lazio" atsilieka trimis taškais."Torino" lieka aštuntas.

Rezultatas:

"Torino" 2 - 2 "Milan"
[1-0] 21' Andrea Belotti
[2-0] 26' Marco Benassi
32' Adem Ljajič ("Torino") nerealizavo 11 metrų baudinio
[2-1] 55' Andrea Bertolacci
[2-2] 60' Carlos Bacca (iš 11 metrų baudinio)
89' Alessio Romagnoli ("Milan") pašalintas iš aikštės