Po E.Eimonto raporto į Lietuvą atvyks UEFA ir FIFA delegatai

Lietuvos futbolo įvaizdis ir vėl atsidūrė tualete, bet dar galima išvengti vandens nuleidimo ir visiško jo susimaišymo su purvu, rašo lrytas.lt

LFF prezidentas Edvinas Eimontas parodęs permainų kupiną „Gerojo valdymo“ raportą labai greitai pareiškė, kad palieka savo postą, taip ant naujai augintos vejos užleisdamas vietą senosios gvardijos vyrukams. Bet kova dar nebaigta.

LFF Vykdomo komiteto nariams pareiškęs, kad palieka savo postą E.Eimontas skubiai išvyko į UEFA būstinę, kur pristatė raportą organizacijos vadovams.

Pastariesiems tai paliko įspūdį, o gegužės 2-3 dienomis į Lietuvą atvyks UEFA ir FIFA delegatai, kurių vienas pagrindinių tikslų – stebėti, kaip LFF viršų paims permainos. Bet šią akimirką LFF koridoriuose permainų vėjai nepučia.

„Buvo reikalavimas stabdyti reformas, atleisti žmones, atsisakyti savo įgaliojimų ir juos perduoti generaliniam direktoriui“, – trumpai „Lietuvos ryto“ televizijai savo pasitraukimo priežastis apibūdino E.Eimontas.

O paklaustas, ar tai galima vadinti šantažu, tarė: „Galima taip įvardinti.“

E.Eimontui trauktis atgal prireikė dėl garsiojo raporto, kuris gerokai apsunkintų gyvenimą LFF syvus čiulpiantiems senosios gvardijos klerkams. Raporte rekomenduojamuose įstatų pakeitimuose – galios centrų pokyčiai. Daug svertų atitektų futbolo klubams, o užribio žaidimų meistrui Stasiui Stankui ir kompanijai geriausiu atveju tektų padavinėti kamuolius.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...