Po "Man City" kojomis "Premier" lygoje krito ir "Arsenal" futbolininkai (VIDEO)

16 valandą 15 minučių Anglijos "Premier" lygoje įvyko intriguojanti 11-ojo turo dvikova.

"Etihad" stadione "Manchester City" susigrūmė su Londono "Arsenal". "Miestiečių" sustabdyti nepajėgė ir Arsene'o Wengero kariauna - Anglijos pirmenybių lyderiai pratęsė savo pergalių žygį varžovus įveikdami rezultatu 3-1.

Rungtynės šeimininkams prasidėjo daugiau nei sėkmingai - "miestiečiai" užtikrintai kontroliavo kamuolį ir 19-ąją minutę Kevinas De Bruyne puikiu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką daugiau įvarčių "Etihad" stadionas neišvydo, tačiau progų turėjo ir vieni, ir kiti.

Antrasis kėlinys taip pat sėkmingiau klostėsi "Man City" ekipai, kuri 50-ąją minutę jau įgijo dviejų įvarčių pranašumą. Raheemas Sterlingas uždirbo 11 metrų baudinį, o jį be priekaištų realizavo rezultatyviausias klubo žaidėjas Sergio Aguero.

65-ąją minutę svečiams iš Londono pavyko sugrąžinti intrigą šioje dvikovoje - po keitimo aikštėje pasirodęs Alexandre'as Lacazette'as iš aštraus kampo galingu smūgiu pažeme mažino atsilikimą iki įvarčio.

Vis dėlto "Man City" po nemalonios varžovų staigmenos nesutriko ir 74-ąją minutę Gabrielis Jesusas po Davido Silvos perdavimo padėjo galutinį tašką šioje dvikovoje.

"Man City" tęsia nuostabią sezono pradžią - iškovota dešimtoji pergalė iš 11-os galimų. "Miestiečių" sąskaitoje yra 31 taškas ir bent laikinam įgytas 8 taškų pranašumas prieš artimiausius oponentus.

"Arsenal" po pralaimėjimo nukrito į šeštąją poziciją. "Kanonierius" nuo pirmosios pozicijos dabar jau skiria net 12 taškų.

Rezultatas:

"Man City" 3 - 1 "Arsenal"
19' [1 - 0] K. De Bruyne
50' [2 - 0] S. Aguero (11 m. baudinys)
65' [2 - 1] A. Lacazette
74' [3 - 1] G. Jesus

Turnyrinė lentelė: