Po pralaimėjimo Mančesterio derbyje - Mourinho kritika tiek teisėjui, tiek "Man City" ekipai

Vyriausiasis "Manchester United" treneris Jose Mourinho po pralaimėjimo "Manchester City" ekipai negalėjo sutvardyti pykčio, kad net užsipuolė kelis varžovų žaidėjus stadiono tunelyje.

Vakar J. Mourinho vadovaujamas "Man Utd" rezultatu 1-2 pralaimėjo kovą principiniams varžovams. Davido Silvos ir Nicolo Otamendi įvarčiai atvedė "miestiečius" į pergalę, kurie dabar nuo antros pozicijos yra atitrūkę 11 taškų skirtumu.

J. Mourinho sunkiai galėjo sustaikyti su šia nesėkme ir tvirtino, kad rungtynių teisėjas turėjo skirti 11 metrų baudinį prieš Anderį Herrerą, o pati "Man City" ekipa pelnė tik "atsitiktinius" įvarčius.

"City" yra gera komanda, tačiau ji yra "apsaugota" sėkmės. Futbolo dievai yra jų pusėje", - po rungtynių duodamas interviu sakė J. Mourinho.

"Mano pirmoji reakcija būtų tokia, kad labai apgailestauju dėl Michaelio Oliverio, nes jis turėjo tikrai puikias rungtynes, tačiau tada padarė labai svarbią klaidą.

Praėjusiame sezone nutiko lygiai tas pats. Jūs galite kalbėti apie ką tik norite - apie įvairias futbolo teorijas, statistikas, kamuolio kontrolę, tačiau šiandien, kaip ir praėjusį sezoną, labai svarbioje rungtynių stadijoje turėjo būti paskirtas 11 metrų baudinys.

"Man City" daug daugiau laiko buvo su kamuoliu nei mes, tačiau jiems pasisekė, nes rungtynių momentas buvo tada, kai Edersonas atrėmė du smūgius toje pačioje atakoje, o didžiausias rungtynių sprendimas buvo priimtas tada, kai Michaelas suklydo dėl 11 metrų baudinio", - toliau savo tiesą dėstė portugalas.

J. Mourinho taip pat pridūrė, kad iš "Man City" ekipos tikėjosi gerokai daugiau: "Kai tu matai žaidžiantį "Man City", tikiesi, kad bus pelnyti puikūs įvarčiai, o ne du atsitiktiniai smūgiai. Tokių įvarčių mažiausiai tikiesi iš tokios komandos kaip "Man City". Jiems neįtikėtinai pasisekė, o mums - atvirkščiai.

Atsilikimas nuo jų jau yra per daug didelis, tačiau tiek mes, tiek likusios kitos komandos kausis iki pat sezono, nes paprasčiausiai prarasti jau nebeturi ko."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...