POP: A.Sanchezo suviliota mergina pateikė įrodymus (FOTO)

Prieš savaitę "Man Utd" ekipai ruošiantis paskelbti apie puolėjo Alexio Sanchezo įsigijimą Angliją supurtė skandalas.

20-metė studentė Paulina Sobierajska tikino, jog kelis mėnesius čilietis su ja paslapčia draugavo, negailėjo pinigų bei viską slėpė nuo savo merginos Mayte Rodriguez.

"Viskas prasidėjo nuo mūsų pažinties bare. Sėdėjau prie stalo ir pastebėjau vyriškį, kuris šypsodamasis taip ilgai negalėjo atitraukti nuo manęs akių, jog net pasidarė nejauku. Tuomet priėjo kitas vyras ir paminėjo, kad tai - "Arsenal" puolėjas A.Sanchezas. Tiesą sakant, jo net nepažinau.

Jis perdavė futbolininko žodžius ir paklausė, kokia mano kaina. Buvau šokiruota. Pajuokavau, kad 10 tūkst. svarų sterlingų ir norėjau, kad žaidėjas apsijuoktų. Galiausiai jis paliko 1000 svarų sterlingų ir pakvietė susitikti savo bute", - kalbėjo P.Sobierajska.

Mergina tikino, jog iš pradžių Sanchezas bandė slėpti savo tikrąjį vardą ir ragino jį vadinti Davidu, o jų draugystė tęsėsi kelis mėnesius, kol ji netyčia sužinojo apie čiliečio širdies draugę Rodriguez bei pamatė jų bendras nuotraukas internete.

Nutraukusi santykius Sobierajska šią istoriją atskleidė Anglijos spaudai, tačiau greitai sulaukė kaltinimų neva taip ji siekia pigaus populiarumo. Savo griežtą nuomonę išreiškė ir pats A.Sanchezas.

Mergina turėjo atsaką - socialiniame tinkle paviešino susirašinėjimą su puolėju, jo parašą ant pinigų bei paslapčia filmuotą vaizdą iš žaidėjo apartamentų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...