Portugalijos spauda: C. Ronaldo nori palikti Ispaniją ir Madrido "Real"

Portugalijos žiniasklaida šiandien nuskambėjo per visą pasaulį - vienas pagrindinių šalies dienraščių "A Bola" pareiškė, kad geriausias planetos futbolininkas Cristiano Ronaldo nebegali pakęsti Ispanijos ir nori išvykti.

Pagrindinė to priežastis - Ispanijos teisėsaugos mesti kaltinimui futbolininkui, nuslėpus daugiau nei 14 mln. eurų mokesčių. C. Ronaldo ir jo atstovai neigia bet kokius kaltinimus, tačiau laimėti kovą prieš teisėsaugą nėra taip paprasta - Lionelio Messi kaltė taip pat buvo įrodyta.

"A Bola" praneša, kad C. Ronaldo po šio skandalo prarado norą toliau gyventi Ispanijoje, todėl informavo Madrido "Real" prezidentą Florentino Perezą, kad šią vasarą norės palikti klubą.

Vis dėlto tai sunkiai įsivaizduojama, nes C. Ronaldo turėjo bene geriausią savo sezoną "Real" klube ir laimėjo du svarbiausius titulus - Čempionų lygą bei Ispanijos pirmenybes.

Pats futbolininkas ne kartą yra tvirtinęs, kad jo tikslas yra iki karjeros pabaigos rungtyniauti "baltųjų" ekipoje. Be to, sunkiai įsivaizduojama, kad F. Perezas leistų taip pat paprastai ir pigiai išvykti portugalui, todėl užsiprašyta "Real" suma gali būti neįkandama turtingiausiems Europos klubams.

Tačiau "A Bola" tvirtina, kad C. Ronaldo po FIFA Konfederacijų taurės nenori kelti kojos į Ispaniją ir yra pasiruošęs su ja atsisveikinti.