Praleistas vienas gėdingiausių įvarčių futbolo istorijoje (VIDEO)

Futbole būna visko – žaidėjai nepataiko į kamuolį, užsikabina už savo kojų, krenta lygioje vietoje ar vartininkams tarp kojų prarieda kamuolys. Tačiau tokio įvarčio vaizdelio, kurį praleido Šiaurės Korėjos jaunimo futbolo rinktinės vartininkas – reikia dar paieškoti.

Azijos jaunimo futbolo čempionato D grupės mače santykius aiškinosi Uzbekistano ir Šiaurės Korėjos ekipos.

Antrojo kėlinio pradžioje uzbekų vartininkas Jasurbekas Umrzakovas nutarė išmušti kamuolį į aikštę ir nuo šio momento prasidėjo tikrasis „nevykėlio šou“.

Uzbekas labai stipriai smūgiavo kamuolį į aikštę, tuo tarpu jo oponentas iš Šiaurės Korėjos buvo išėjęs iš vartų.

Korėjiečių vartininkas, pamatęs atskriejantį kamuolį, nutarė jį siųsti atgal smūgiu galva, tačiau blogai numatė trajektoriją – kamuolys leidosi kur kas toliau už tos vietos, kur buvo numatęs korėjietis.

Jaunuolis suskubo vytis šokinėjantį ir skriejantį vartų link kamuolį ir, greičiausiai, jį ir būtų pasivijęs, tačiau skubėdamas ir bėgdamas nukrito. Atsistojęs vartininkas kiek galėdamas skuodė link vartų, tačiau kamuolys vis tiek įriedėjo į vartus ir rezultatas tapo 1:0 uzekų naudai.

Tai įvyko 49-ąją mačo minutę, o akistatą uzbekai laimėjo 3:1 ir pateko į Azijos čempionato ketvirtfinalį, kur varžysis su Irano ekipa.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/90bkLu_bmfw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

lrytas.lt