"Premier" lygoje - "Crystal Palace", "Southampton" ir "Tottenham" klubų pergalės (VIDEO)

Sekmadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos oaskutinės trejos 5-ojo turo rungtynės.

Londone vietos "Crystal Palace" susitiko su "Stoke City". Alano Pardew treniruojama komanda pasismagino savo žiūrovų akivaizdoje - "puodžius" sutriuškino rezultatu 4-1.

Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo 2-0, kai per dvi minutes pasižymėjo Jamesas Tomkinsas ir Scottas Dannas. Vėliau dar po įvartį pridėjo Jamesas McArthuras su Andro Townsendu. Paguodos įvartį per pridėtą teisėjo laiką "Stoke City" gretose pelnė Marko Arnautovičius.

Kitose rungtynėse "Southampton" po atkaklios kovos minimaliu skirtumu palaužė "Swansea" vienuolikę. Pergalę atnešęs Charlie Austino įvartis krito 64-ąją susitikimo minutę.

"Crystal Palace" po pergalės šoktelėjo į aštuntąją poziciją, o pirmąją pergalę šiame sezone pasiekusi "šventųjų" ekipa pakilo į 14-ąją vietą.

Paskutinėse turo rungtynėse "White Hart Lane" stadione ginklus tarpusavyje surėmė Londono "Tottenham" ir "Sunderland" futbolininkai. Šiaurės Londono ekipa, dominavusi ir kūrusi progą po progos visą susitikimą, varžovus nugalėjo minimaliu skirtumu.

Mauricio Pochettino auklėtiniai ne tik dominavo su kamuoliu, bet ir atliko daugybę smūgių link "Sunderland" vartų. Tikslą pasiekti pavyko tik Harry Kane'ui, kuris 59-ąją minutę pelnė pergalingą šių rungtynių įvartį.

Pergalę iškovojęs "Tottenham" su 11 taškų pakilo į trečiąją poziciją.

Rezultatai:

"Crystal Palace" 4 - 1 "Stoke City"
9' [1 - 0] J. Tomkins
11' [2 - 0] S. Dann
71' [3 - 0] J. McArthur
75' [4 - 0] A. Townsend
90+4' [4 - 1] M. Arnautovič

"Southampton" 1 - 0 "Swansea"
64' [1 - 0] C. Austin

"Tottenham" 1 - 0 "Sunderland"
59' [1 - 0] H. Kane
90' A. Januzaj ("Sunderland") pašalintas iš aikštės

Turnyrinė lentelė: