"Premier" lygoje grįžta intriga: "Man Utd" namuose nugalėjo "Chelsea" (VIDEO)

18 valandą Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygos įvyko devintoji 33-ojo turo dvikova.

"Manchester United" namuose priėmė pirmenybėse pirmaujančius Londono "Chelsea" futbolininkus. Jose Mourinho auklėtiniams galiausiai pavyko nutraukti lygiųjų seriją ir namuose rezultatu 2-0 parklupdė "mėlynuosius".

Jau 7-ąją minutę susitikime krito pirmasis įvartis. Po nuostabaus Anderio Herrera perdavimo į priekį pabėgęs ir vienas prieš vartininką likęs Marcusas Rasfordas tiksliu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį. Tiesa, įvartis galėjo būti ir neskaitytas, nes prieš A. Herrarai atliekant perdavimą kamuolys kliudė būtent jo ranką.

Po greito praleisto įvarčio "Chelsea" nereagavo į situaciją - ir toliau žaidė pasyviai. "Man Utd" nors ir neturėjo progų, tačiau dominavo su kamuoliu ir visiškai diktavo žaidimo taisykles.

Antrasis kėlinys aikštės šeimininkams vėl prasidėjo puikiai - 49-ąją minutę A. Herrera galingu smūgiu, kuris kliudė Kurto Zouma koją, pasiuntė kamuolį į Asmiro Begovičiaus ginamus vartus.

"Chelsea" trauktis nebeturėjo kur, o norint pakovoti dėl lygiųjų jiems reikėjo bent dviejų įvarčių. Antonio Conte auklėtiniai buvo itin pasyvūs ir per visas rungtynes taip ir nesukūrė jokios pavojingos progos.

Davidui De Gea šios rungtynės buvo vienas malonumas - "Chelsea" atliko penkis smūgius, tačiau nei vienas jų neskriejo į vartų plotą.

"Man Utd" nutraukė trijų lygiųjų seriją iš eilės "Old Trafford" stadione ir džiaugėsi užtikrinta pergale. 60 taškų savo sąskaitoje turintys "raudonieji velniai" išlaiko keturių taškų atsilikimą nuo ketvirtos vietos.

Tuo tarpu "Chelsea" pralaimėjimas sugrąžino šiokią tokią intrigą Anglijos čempionate. "Mėlynieji" ir toliau yra pirmoje pozicijoje, tačiau jų pranašumas nuo Londono "Tottenham" sumažėjo iki 4 taškų.

Rezultatas:

"Man Utd" 2 - 0 "Chelsea"
7' [1 - 0] M. Rashford
49' [2 - 0] A. Herrera

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Man Utd": De Gea, Valencia, Bailly, Rojo, Darmian, Fellaini, Herrera, Young, Pogba, Lingard, Rashford.

Atsarginiai: Romero, Blind, Fosu-Mensah, Shaw, Carrick, Mkhitaryan, Ibrahimovič.

"Chelsea": Begovic; Zouma, David Luiz, Cahill; Moses, Kante, Matic, Azpilicueta; Pedro, Diego Costa, Hazard.

Atsarginiai: Eduardo, Alonso, Terry, Loftus-Cheek, Fabregas, Willian, Batshuayi

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...