"Premier" lygoje - triuškinanti "Tottenham" pergalė ir H. Kane'o "hat-trickas" (VIDEO)

14 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje sužaistos pirmosios 21-ojo turo rungtynės.

"White Hart Lane" stadione Londono "Tottenham" dėl pergalės kovojo su "West Brom". Įspūdingą sportinę formą demonstruojantys "Spurs" futbolininkai nepaliko jokių vilčių varžovams - šventė pergalę rezultatu 4-0.

Nuo pat pirmos rungtynių minutės "Tottenahm" dominavo su kamuoliu ir kūrė pavojingas atakas. 12-ąją minutę krito pirmasis susitikimo įvartis - po puikaus Christiano Erikseno perdavimo į viršutinį vartų kampą kamuolį pasiuntė Harry Kane'as.

"Spurs" dominavimas tęsėsi, o 26-ąją minutę svečiai buvo priversti antrą kartą traukti kamuolį iš savo vartų - C. Erikseno smūgis kliudė varžovų gynėją Garethą McAuley ir atsidūrė vartų tinkle.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką "Tottenham" turėjo dar tris ir daugiau pavojingų progų, tačiau "West Brom" gelbėjo puikiai žaidęs Benas Fosteris.

Antrajame kėlinyje "West Brom" dar bandė sugrįžti į rungtynes, tačiau 77-ąją minutę buvo padėtas galutinis taškas, kai puikų įvartį po Kyle'o Walkerio perdavimo pasiekė H. Kane'as.

Tas pats anglas po penkių minučių pasiekė atliko dar vieną sėkmingą smūgį ir į savo sąskaitą įsirašė tris įvarčius. "Tottenham" šventė 13-ąją pergalę šiame sezone ir bent laikinam pakilo į antrąją poziciją.

"West Brom" su 29 taškais lieka aštuntoje pozicijoje.

Rezultatas:

"Tottenham" 4 - 0 "West Brom"
12' [1 - 0] H. Kane
26' [2 - 0] G. McAuley (į savus vartus)
77' [3 - 0] H. Kane
82' [4 - 0] H. Kane

Turnyrinė lentelė: