"Premier" lygoje - užtikrinta "Chelsea" pergalė prieš "Everton" (VIDEO)

15 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko dar dvejos 3-ojo turo rungtynės.

Daug dėmesio sulaukė dvikova "Stamford Bridge" stadione, kur vietos Londono "Chelsea" priėmė Liverpulio "Everton". Antonio Conte auklėtiniai vedami naujoko Alvaro Moratos pasiekė užtikrintą pergalę rezultatu 2-0.

"Mėlynieji" aikštėje dominavo nuo pat rungtynių pradžios iki pabaigos. Susitikimas prasidėjo užtikrintu šeimininkų žaidimu - "Chelsea" aktyviau žaidė su kamuoliu ir neleido sukurti nieko pavojingo prie savo vartų.

Pirmasis tikslus smūgis į "Everton" vartus krito 27-ąją minutę, kai Cescas Fabregasas baudos aikštelėje keliais perdavimais susižaidė su Alvaro Morata ir tiksliu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį.

"Everton" po praleisto įvarčio nereagavo į situaciją - "Chelsea" ir toliau diktavo savo žaidimo sąlygas. 40-ąją minutę svečiai iš Liverpulio dar kartą buvo nubausti - po Cezario Azpilicuetos aukšto perdavimo A. Morata smūgiu galva padidino pranašumą iki dviejų įvarčių.

Antrajame kėlinyje "Everton" kiek daugiau atakavo, tačiau "Chelsea" žaidė užtikrintai tiek puolime, tiek gynyboje. Per likusį laiką daugiau įvarčių Londono stadionas taip ir neišvydo.

"Chelsea" atsitiesė po pirmajame ture netikėtai patirto pralaimėjimo ir dabar turi iškovoję dvi pergales iš eilės prieš du pajėgius varžovus - "Tottenham" bei "Everton".

Kitose rungtynėse, kurios taip pat įvyko tokiu pačiu laiku, "West Brom" artėjant rungtynėms į pabaigą išleido pergalę prieš "Stoke City". Jay'us Rodriguezas 61-ąją minutę išvedė "West Brom" į priekį, tačiau Peteris Crouchas po keitimo rezultatą išlygino.

"West Brom" nutraukė savo dviejų pergalių seriją iš eilės ir leido "Manchester United" klubui tapti vienvaldžiu lygos lyderiu.

Rezultatai:

"Chelsea" 2 - 0 "Everton"
27' [1 - 0] C. Fabregas
40' [2 - 0] A. Morata

"West Brom" 1 - 1 "Stoke City"
61' [1 - 0] J. Rodriguez
77' [1 - 1] P. Crouch

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10550325" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: