"Premier" lygos mėnesio geriausieji - R. Lukaku ir E. Howe'as

Geriausiu kovo mėnesio "Premier" lygos žaidėju tapo Liverpulio "Everton" snaiperis Romelu Lukaku.

Belgijos rinktinės narys demonstravo geriausią formą ir per šį laikotarpį įmušė keturiskart, įskaitant dublį į "Hull City" vartus.

Šiuo metu su 21 tiksliu smūgiu puolėjas yra rezultatyviausias ir visame čempionate.

"Esu tikrai laimingas, tai suteikia man dar vieną postūmį", - prieš derbį su "Liverpool" Lukaku pasakojo oficialiam "Everton" tinklalapiui.

"Manau, šiemet (derbiui - red. past.) mes ruošiamės kitaip, nes, žinoma, turėjome rungtynes su nacionalinėmis ekipomis, tačiau iš tiesų apie mačą nekalbame."

"Šią minutę esame geroje formoje, žinome, jog turime būti susikaupę ir kontroliuoti savo emocijas nepaisant to, kad tai yra derbis."

"Galiausiai nori laimėti, privalai išlaikyti susikaupimą ir pabaigoje užsitikrinti tris taškus."

Kiti du kandidatai, geriausiojo rinkimuose nusileidę Lukaku, buvo "Bournemouth" vartininkas Arturas Borucas bei atakuojantis saugas Joshua Kingas.

Tiesa, pripažinimo sulaukė šio klubo strategas Eddie Howe'as. Bornmuto komanda kovą į savo sąskaitą įsirašė septynis taškus po mačų su "Manchester United", Londono "West Ham" bei "Swansea City".

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> | Congratulations, <a href="https://twitter.com/RomeluLukaku9">@RomeluLukaku9</a>! The <a href="https://twitter.com/EASPORTSFIFA">@EASPORTSFIFA</a> Player of the Month for March! <a href="https://twitter.com/hashtag/COYB?src=hash">#COYB</a> <br><br> Games<br> Goals<br> Assists <a href="https://t.co/KqH08NUFvw">pic.twitter.com/KqH08NUFvw</a></p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/847810757999738881">March 31, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...