Principinė dvikova tarp "Borussia" ir "Schalke" baigėsi lygiosiomis, R. Lewandowskis pasižymėjo "hat-tricku" (VIDEO)

Šeštadienį Vokietijos "Bundesliga" pirmenybėse sužaistos šešerios 26-ojo turo rungtynės.

"Veltins Arena" stadione įvyko principinė dvikova tarp Gelzenkircheno "Schalke" ir Dortmundo "Borussia" klubų. Nugalėtojas šioje dvikovoje nepaaiškėjo - komandos pasidalino po tašką.

53-ąją minutę Pierre'as-Emerickas Aubameyangas išvedė "geltonai juodus" į priekį, tačiau išlyginamąjį įvartį 77-ąją minutę "Schalke" gretose pasiekė Thilo Kehreris.

"Borussia" po lygiųjų nukrito į ketvirtąją poziciją, o "Schalke" su 34 taškais lieka devintoje pozicijoje.

Kitose rungtynėse Miuncheno "Bayern" nepaliko jokių vilčių "Augsburg" vienuolikei. Carlo Ancelotti auklėtiniai vedami Roberto Lewandowskio rezultatu 6-0 nušlavė svečių komandą.

Lenkijos rinktinės žvaigždė pasižymėjo tris kartus - 17, 55, 79 minutėmis. Dar du įvarčius bavarams pridėjo Thomas Mulleris, o taip pat įvartį į savo sąskaitą įsirašė Thiago.

"Bayern" su 65 taškais yra nepralenkiamas Vokietijos pirmenybėse - nuo artimiausių persekiotojų šalies čempionai turi 16 taškų pranašumą.

Dar kitos dvikovos baigėsi "Leipzig", "Hamburger" ir Brėmeno "Werder" pergalėmis, o paskutinėse vakaro rungtynėse Frankfurto "Eintracht" ir Mionchengladbacho "Borussia" pasidalino po tašką

Rezultatai:

"Schalke" 1 - 1 "Borussia"

"Bayern" 6 - 0 "Augsburg"

"Hamburger" 2 - 1 "Koln"

"Leipzig" 4 - 0 "Darmstadt"

"Freiburg" 2 - 5 "Werder"

"Eintracht" 0 - 0 "Gladbach Borussia"

 

Turnyrinė lentelė: