PSG lengvai žengė į Prancūzijos taurės pusfinalį, ketverte – dvi trečios lygos komandos (VIDEO)

Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipa užtikrintai 3:0 (1:0) įveikė „Marseille“ klubą ir žengė į Prancūzijos taurės pusfinalį.

PSG ekipa nuo pat pradžių pradėjo atakuoti varžovus, o 8-ąją minutę „Marseille“ nuo Yuri Berchiche išgelbėjo tik Steve‘o Mandanos sugebėjimai vartuose. O po dar dviejų minučių pasižymėti galėjo Edisonas Cavani po itin gero Angelio Di Marios perdavimo.

Tas pats A. Di Maria galėjo pasižymėti 38-ąją minutę, tačiau išvaistė itin gerą galimybę. Tiesa, prie to daug prisidėjo dar vienas „Marseille“ vartų sargo geras epizodas.

Vis dėlto tai tęsėsi ne ilgai ir per pridėtą teisėjo laiką pirmajame kėlinyje po Juliano Draxlerio perdavimo įvartį mušė tas pats A. Di Maria. Tai dar ne viskas - išėjus iškart iš rūbinių, tas pats A. Di Maria 48-ąją minutę nubaudė varžovus antrą kartą ir padvigubino PSG persvarą.

Iki 82-osios minutės PSG žaidėjai turėjo dar kelias progas pasižymėti, o „Marseille“ ekipai nieko pavojingo sukurti neišėjo. O būtent 82-ąją minutę E. Cavani nepaliko jokių klausimų, padidino paryžiečių persvarą iki 3 įvarčių ir pasiuntė „Marseille“ į tikrą nokdauną.  

Tuo metu trečios lygos ekipa „Les Harbiers“ tik po baudinių serijos sugebėjo įveikti antroje Prancūzijos lygoje žaidžiančią „Lens“ ekipą. O „Chambly“ ekipa, taip pat iš trečios Prancūzijos lygos, pateikė dar didesnę staigmeną, kai 1:0 įveikė ir eliminavo stipriausiose šalies pirmenybėse žaidžiančią „Strasbourg“ ekipą.

Rezultatai:

„Les Herbiers“ 0:0 „Lens“ (4:2 11 m. baudiniai)

„Chambly“ 1:0 „Strasbourg“

Paryžiaus „Saint-Germain“ 3:0 „Marseille“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...