PSG prezidentas: nei vienas žaidėjas nėra didesnis už klubą

Paryžiaus "Saint-Germain" prezidentas Nasseras Al-Khelaifi, garantavęs 2000 procentų, kad Neymaras ir kitą sezoną liks klube, duodamas interviu prasitarė, kad jis leis išvykti bet kuriam žaidėjui, kuris pareikš, jog nėra laimingas jų gretose.

Tokios prezidento kalbos vėl turėtų paaštrinti Neymaro situaciją. Brazilas yra siejamas su Madrido "Real" klubu ir, pasak pranešimų Ispanijoje, žaidėjo atstovai ir "Real" klubas yra pažengę derybų procese, o vienintelė problema yra tik PSG prezidentas.

Vis dėlto paskutinis Al-Khelaifi interviu leidžia manyti, jog Neymaras taip pat gali būti parduotas.

"Nei žaidėjai, nei treneriai nėra didesni už klubą", - "L'Equipe" dienraščiui teigė PSG vadovas.

"Klubas visada bus pirmoje eilėje - jis yra pats didžiausias. Jeigu kažkas negali su tuo sutikti ar yra nelaimingas, tokiu atveju jis turi palikti mus.

Kiekvienas žmogus, susijęs su PSG, turi atiduoti visą save šiai komandai. Nuo tos dienos, kai mes atvykome į šį klubą, trofėjų lentyna padidėjo dar 19 titulų daugiau. Tai yra neįtikėtinas pasiekimas. Net ir demonstruodami tokius rezultatus vis dar esame stipriai kritikuojami, tačiau su tuo susiduria daugelis klubų.

Jeigu aš šiandien jums pasakyčiau, kad palieku PSG, kokia būtų jūsų reakcija į tai?", - retoriškai klausdamas interviu užbaigė milijardierius iš Kataro.

Įvairių šaltinių teigimu, Madrido "Real" už Neymarą yra pasirengęs pakloti 260 mln. eurų.