PSG savininkas Neymarui išvykti į "Real" leis tik su viena sąlyga

"Goal.com" teigia, kad tiek Madrido "Real" klubas, tiek pats Neymaras rimtai galvoja apie bendradarbiavimą kitame sezone.

Užsienio žiniasklaidoje jau kurį laiką kalbama, kad Neymaras ilgai Paryžiaus "Saint-Germain" neužsibus, o "Barcelona" klubą paliko tam, kad galėtų galiausiai apsivilkti "Real" komandos marškinėlius.

Minėtas šaltinis nurodo, kad PSG savininkas gal ir leisis į kalbas su Neymaru bei "Real" dėl galimo transfero, tačiau galimybė brazilui išvykti bus suteikta tuo atveju, jeigu šis atves komandą į UEFA Čempionų lygos viršūnę.

PSG jau kurį laiką taikosi į Čempionų lygos trofėjų, tačiau šios svajonės jiems įgyvendinti niekaip nepavyksta. Šį sezoną ji yra kur kas realesnė, nes puolimo trijo yra daugiausiai nei įspūdingas - Neymaras, Edinsonas Cavani bei Kylianas Mbappe.

Įdomu tai, kad PSG link savo svajonės keliaus būtent bandydami įveikti "Real" klubą. Jau vasario 14-ąją dieną šios dvi ekipos susitiks aštuntfinalio dvikovoje.

Priminsime, kad praėjusią vasarą 25-erių metų Brazilijos futbolo žvaigždė Paryžiaus ekipai kainavo 220 milijonų eurų, todėl į jį besitaikantis "Real" turės pakloti neįtikėtiną sumą.