PSG vis dar nori įsigyti A. Sanchezą

Neymarą bei Kylianą Mbappe už rekordines sumas įsigijęs "Paris Saint-Germain" klubas vis dar nori įsigyti Londono "Arsenal" žvaigždę Alexį Sanchezą, rašo Čilės dienraštis "El Mercurio".

Čilietis paskutinę vasaros perėjimų lango dieną buvo per žingsnį nuo išvykimo į "Manchester City", tačiau "kanonieriai" nespėjo pasiekti susitarimo dėl Thomas Lemaro, tad jam teko likti Anglijos sostinėje.

"Miestiečių" treneris Pepas Guardiola labai nori vėl dirbti su savo buvusiu auklėtiniu ir dar kartą mėgins jį prisivilioti sausio mėnesį, bet panašu, jog jam teks susidurti su rimta konkurencija.

Dėl atšaukto sandorio nusivylęs ispanas, pasak žiniasklaidos, žiemą ketino siūlyti mažesnius pinigus nei prieš mėnesį, bet PSG jau įrodė, kad jiems jokios finansinės ribos apskritai negalioja. 

Vien tam, kad Sanchezas sutiktų sausį pasirašyti sutartį su Prancūzijos čempionais, jie yra jam pasirengę sumokėti 12 mln. dolerių. Tiesa, šiuo atveju puolėjas veikiausiai prie PSG be perėjimo mokesčio prisijungtų tik kitą vasarą.