PSG vos palaužė "Amiens", į taurės pusfinalį taip pat pateko "Rennes" ir "Montpellier" (VIDEO)

Šį vakarą sužaisti likę trys Prancūzijos lygos taurės pusfinalio mačai.

Pirmoji akistata tarp "Rennes" bei "Toulouse" nudžiugino įvarčių gausa, kur pirmąjį kėlinį rezultatu 2-1 laimėjo namie žaidę Sabri Lamouchi auklėtiniai.

Svečių iš Tulūzos gretose rezultatą 63-ąją minutę išlygino Yaya Sanogo, tačiau susitikimo pabaigoje dubliu pasižymėjo Adrienas Hunou, tad į pusfinalį visgi keliauja "Rennes".

Kiek vėliau rimto pasipriešinimo iš "Amiens" sulaukė neabejotinu turnyro favoritu laikomas "Paris Saint-Germain". Sostinės futbolininkai dar pirmajame kėlinyje įgavo kiekybinę persvarą iš aikštės už pražangą pašalinus oponentų vartininką, tačiau visiškai dominuoti jiems nesisekė.

Neymaras PSG komandą į priekį išvedė tik po pertraukos, o ir jo įvartis krito skyrus diskutuotiną 11 metrų baudinį. Tiesa, galiausiai paryžiečių gretose taip pat pavyko pasižymėti Marco Verratti, tad jie į kitą "Coupe de la Ligue" etapą žengė tvirtai.

Tuo tarpu "Montpellier" pergalę prieš "Angers" atnešė Isaacas Mbenza, tiksliu smūgius pasižymėjęs 86-ąją minutę. Šis Pietų Prancūzijos klubas tapo paskutiniuoju pusfinalio dalyviu.

Rezultatai:

"Rennes" 4 - 2 "Toulouse"

"Amiens" 0 - 2 "Paris Saint-Germain"

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10859905" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Angers" 0 - 1 "Montpellier"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...