Puikią sportinę formą demonstruojantis G. Bale'as skinasi kelią į finalą Kijeve

Zinedine'o Zidane'o laukia rimtas galvosūkis prieš artėjančią svarbiausią sezono dvikovą - UEFA Čempionų lygos finalą.

Madrido "Real" klubas triuškinančiai užbaigė sezoną savo stadione - rezultatu 6-0 sutriuškino Vigo "Celta". Nugalėtojų gretose išsiskyrė Garethas Bale'as, pasižymėjęs dviem puikiais įvarčiais.

G. Bale'as pirmą šio sezono pusę praleido dėl traumų ir taip prarado startinę poziciją, tačiau po naujų metų valas neturėjo jokių sveikatos sutrikimų ir pradėjo demonstruoti solidų žaidimą.

Puikus pasirodymas Ispanijoje G. Bale'ui vietos UEFA Čempionų lygos atkrintamųjų rungtynėse negarantavo - G. Bale'as startinėje sudėtyje žaidė tik prieš "Juventus" ir buvo pakeistas po pirmojo kėlinio.

Nepaisant to, kad G. Bale'as praleido nemažai rungtynių, jis yra antras rezultatyviausias komandos žaidėjas po Cristiano Ronaldo. Valas yra sužaidęs 37 susitikimus, pelnęs 18 įvarčių ir atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus.

Z. Zidane'as gyrė savo auklėtinį už tokį pasirodymą, tačiau dėl startinės sudėties Kijeve jis vis dar nėra garantuotas: "Garethas yra puikioje sportinėje formoje. Prieš finalą yra labai svarbu sužaisti tokias rungtynes ir į Kijevą keliauti geriausios sportinės formos. Turėsiu pasirinkti 11 žaidėjų iš 24."