Puikus aštuoniolikmečio šūvis antrąkart šį sezoną parklupė "Juventus" (FOTO, VIDEO)

Šeštadienį Italijoje sužaisti du vietinių pirmenybių susitikimai.

Pirmajame vyko Genujos derbis, kuriame "Sampdoria" rezultatu 2-1 įveikė "Genoa" futbolininkus. Čia pirmajame kėlinyje tiksliais smūgiais apsikeitus Luisui Murieliui bei Luca Rigoni, lemiamą įvartį į savus vartus įsimušė Armando Izzo.

Nors įdomi buvo ir ši akistata, pagrindinis sirgalių dėmesys teko "San Siro" stadione vykusiame mūšyje tarp vietos "Milan" bei Turino "Juventus".

Mūšis tarp į aukščiausias pozicijas besitaikančių komandų, kaip ir tikėtasi, buvo atkaklus. Viskas apskritai galėjo pakrypti kita linkme, jeigu 36-ąją minutę būtų įskaitytas Miralemo Pjaničiaus įvartis, tačiau ilgą laiką rungtynių švieslentė rodė nulius.

Tai galiausiai pasikeitė sužaidus kiek daugiau nei valandą, kuomet puikiu šūviu į viršutinį vartų kampą Gianluigi Buffoną nuginklavo aštuoniolikmetis "Milan" saugas Manuelis Locatelli.

Vėliau paaiškėjo, jog šio jaunuolio įvartis buvo lemiamas, nes "Juventus" rezultato išlyginti nesugebėjo. Tai buvo antrasis čempionų pralaimėjimas šį sezoną. Įdomu, kad abi nesėkmės buvo patirtos prieš "madų sostinės" klubus.

"Bianconeri" vis dar išlieka turnyrinės lentelės viršūnėje, tačiau "Milan" prie jų priartėjo jau per du taškus, o rytoj tą patį gali padaryti "Roma".

Rezultatai:

"Sampdoria" 2 - 1 "Genoa
[1-0] 12' Luis Muriel
[1-1] 24' Luca Rigoni
45' Fabio Quagliarella ("Sampdoria") nerealizavo 11 metrų baudinio
[2-1] 47' Armando Izzo (į savus vartus)

"Milan" 1 - 0 "Juventus"
[1-0] 65' Manuel Locatelli

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/9826302" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>