Puikus K. De Bruyne šūvis nulėmė "Man City" pergalę prieš "Chelsea" (VIDEO)

19 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko septintosios 7-ojo turo rungtynės.

"Stamford Bridge" stadione Londono "Chelsea" susitiko su "Manchester City". Antonio Conte auklėtiniai apsisunkino galimybes apginti čempionų titulą - nusileido svečiams itin svarbioje akistatoje.

Pirmasis kėlinys buvo apylygis. Abi komandos demonstravo aštrų žaidimą, tačiau pralaužti ir vienų, ir kitų vartų nepavyko. Be to, 35-ąją minutę "mėlynieji" neteko savo pagrindinio puolėjo - Alvaro Morata buvo pakeistas dėl traumos.

Antrajame kėlinyje kur kas aštriau atrodė "Man City" ekipa, kuri sukūrė daug pavojingų progų.

Galiausiai 67-ąją minutę krito pirmasis įvartis šiame susitikime - Kevinas De Bruyne fantastišku smūgiu nepaliko jokių vilčių Thibaut Courtois ir išvedė "miestiečius" į priekį.

Per likusį laiką "Chelsea" nerado kuo atsakyti - A. Conte metė į aikštę Michy Batshuayi ir Pedro, tačiau net ir šis duetas didelės naudos į puolimą neįnešė - Londono komanda atakos užbaigime buvo bedantė.

"Man City" iškovojo svarbią pergalę ir kartu su kita Mančesterio ekipa toliau renka po lygiai taškų - 19. "Chelsea" po pralaimėjimo nukrito į ketvirtąją poziciją ir nuo lyderių padidino atsilikimą iki 6 taškų.

Rezultatas:

"Chelsea" 0 - 1 "Man CIty"
67' [0 - 1] K. De Bruyne

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10626554" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Chelsea": Courtois, Rudiger, Christensten, Cahill, Azpilicueta, Bakayoko, Kante, Alonso, Fabregas, Morata, Hazard.

"Man City": Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Delph, De Bruyne, Sané, Silva, Fernandinho, Sterling, Jesus.