Puolėjų duetas atvedė "Man United" į pergalę prieš "Man City" (VIDEO)

Šiąnakt už Atlanto vykstančiame draugiškame Čempionų taurės turnyre susitiko būsimi varžovai dėl "Premier" lygos titulo. 

"Manchester United" bei "Manchester City" dvikovos yra įdomios visada, o pernai papildomą prieskonį pridėjo treneriai Jose Mourinho ir Pepas Guardiola. Šįkart taip pat buvo galima išvysti abiejų komandų naujokų žaidimą.

Tiesa, kur kas sėkmingiau sekėsi "raudonųjų velnių" pastiprinimui, nes Romelu Lukaku savo komandą nuginkluodamas Edersoną Moraesą išvedė jau pirmajame kėlinyje.

Jaunasis Marcusas Rashfordas savo ruožtu vartų tinklą surado prabėgus vos kelioms minutėms po belgo įvarčio, kuomet atliko smūgį iš baudos aikštelės krašto.

"Man United" šias rungtynes galiausiai laimėjo rezultatu 2-0, tad savo darbą išlaikant sausus vartus atliko ir Victoras Lindelofas.

Verta paminėti, jog "miestiečių" gretose šiąnakt žaidė praėjusį sezoną išnuomoti Samiras Nasri bei Eliaquimas Mangala, o progos pasirodyti aikštėje sulaukė ir keli jauni futbolininkai. 

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/iAbR0YIqksA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>