R. Ferdinandas apie E. Hazardą: toks pat "Man Utd" klube buvo C. Ronaldo

"Manchester United" legenda Rio Ferdinandas išreiškė susižavėjimą Londono "Chelsea" krašto puolėju Edenu Hazardu ir jį palygino su Cristiano Ronaldo.

Belgas šį sezoną Anglijos "Premier" lygoje yra vienas geriausių futbolininkų. R. Ferdinandas išskyrę vieną E. Hazardo savybę - tai jo judėjimą su kamuoliu. Pasak buvusio gynėjo, "Man Utd" klube prieš daug metų tą patį turėjo dabar Madrido "Real" ekipoje labiau puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis C. Ronaldo.

"Hazardas stipriai patobulino savo judėjimą su kamuoliu ir, žinoma, jis yra pagrindinis veikėjas komandoje, kaip seniau "Man Utd" klube buvo Cristiano Ronaldo", - pareiškė R. Ferdinandas.

Prisimenu, kai dar teko prieš jį rungtyniauti. Jo kūno sudėjimas ir žemas svorio centras (kūno pusiausvyra - red. past) lemia dabartinį jo žaidimą - jis gali "išmaudyti" visą varžovų komandą.

Kaip puikus to pavyzdys yra Patrice'as Evra. Jis buvo taip pat mažas futbolininkas, tačiau kaip krašto žaidėjas turėjo idealų fizinį pasirengimą - buvo stiprūs, ištvermingas, greitas ir turintis mažą svorio centrą.

Kai ateidavome momentas, kai reikėjo gintis prieš Hazardą, tu pradėdavai galvoti: "Vau, tai vaikis, prie kurio tu nenori labai priartėti", - pridūrė R. Ferdinandas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...