R. Ferdinandas: "Man Utd" turėtų įsigyti G. Bale'ą ir A. Griezmanną

Buvęs "Manchester United" centro gynėjas Rio Ferdinandas mano, kad "raudonieji velniai" galėtų įspūdingą pinigų sumą pakloti tiek už Garethą Bale'ą, tiek už Antoine'ą Griezmanną.

Madrido "Atletico" puolėjas su "Man Utd" yra siejamas dar nuo vasaros. Kalbama, kad FA taurės nugalėtojai A. Griezmanną iškėlė kaip prioritetinį kitos vasaros pirkinį, o susidomėjimas Madrido "Real" žvaigžde G. Bale'u "Man Utd" vadovybėje visada buvo.

"Man Utd" turi pinigų, kad gautų abu futbolininkus", - sakė R. Ferdinandas. - Jie yra du puikūs futbolininkai, tačiau juos palyginti būtų sunku, nes jie yra pakankamai skirtingi".

"Garethas gali žaisti bet kokioje puolimo pozicijoje - tiek krašte, tiek viduryje. Griezmannas toks universalus nėra - jis gali žaisti tik centre, todėl dabar įsigyti jį dar gali būti per anksti, nes įvarčius muša Ibrahimovičius.

Tačiau jei jie yra prieinami už tam tikrą pinigų sumą, "Man Utd" turėtų įsigyti abu", - pridūrė buvęs Anglijos rinktinės žaidėjas.

"Raudonieji velniai" už abu futbolininkus turėtų pakloti milžinišką pinigų sumą, nes abu yra vertinami daugiau nei po 100 milijonų eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...