R. Koemanas: W. Rooney vis dar yra vienas geriausių

Liverpulio "Everton" treneris Ronaldas Koemanas mano, kad šią vasarą į komandą sugrįžęs Wayne'as Rooney tebėra vienas geriausių savo pozicijos futbolininkų.

Buvęs "Manchester United" kapitonas pasirengimo sezonui metu jau įmušė puikius įvarčius prieš "Gor Mahia" bei "Genk" klubus ir tai, anot stratego, įrodo, jog anglo meistriškumas niekur nedingo.

31-erių metų futbolininkui teks iš naujo pademonstruoti savo vertę po to, kai praėjusį sezoną "Premier" lygoje jis sužaidė vos 15 susitikimų.

"Jis turi labai daug patirties", - Koemanas pasakojo oficialiam "Everton" tinklalapiui. "Jis yra svarbus žaidėjas aikštėje, tačiau taip pat svarbus ir savo komandos draugams, ypač jauniems futbolininkams, dėl to, kad parodytų jiems, ko reikia norint pasiekti tokį aukštą futbolo standartą."

"Tai reiškia, jog jis turi būti lyderis už aikštės ribų, o jeigu aš matysiu, kaip jis dirba, bei ką jis daro su visais žaidėjais, tai bus būtent tai, ko mes norime."

"Kol kas kiekvieną treniruočių dieną ir draugiškose rungtynėse galima matyti, kodėl jis yra vienas iš geriausių savo pozicijoje bei vienas geriausių futbolininkų apskritai."

Rooney kartu su taip pat neseniai atvykusiais Michaelu Keane'u, Davy Klaassenu, Jordanu Pickfordu, Sandro Ramirezu ir Cuco Martina mėgins išardyti "Premier" lygoje susiformavusį turtingiausių klubų didįjį šešetą.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Sandro assist <br>Rooney goal <a href="https://twitter.com/WayneRooney">@WayneRooney</a> puts <a href="https://twitter.com/hashtag/EFC?src=hash">#EFC</a> ahead! 1-0<a href="https://twitter.com/hashtag/EvertonLive?src=hash">#EvertonLive</a>: <a href="https://t.co/m1rIpwvD9C">https://t.co/m1rIpwvD9C</a> <a href="https://t.co/DOMiSZlVF4">pic.twitter.com/DOMiSZlVF4</a></p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/888774490947244034">July 22, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...