R. Lukaku: aš apsisprendžiau dėl savo ateities

Romelu Lukaku po fantastiško sezono „Everton“ ekipoje, kai per 37 „Premier“ lygos rungtynes įmušė 25 įvarčius, susilaukė didelio dėmesio. Belgas jau kurį laiką yra siejamas su persikėlimu į Londono „Chelsea“, „Manchester United“, Turino „Juventus“ ar Miuncheno „Bayern“ ekipas.

Pats futbolininkas atskleidė, kad jis jau yra priėmęs sprendimą, kur tęs savo karjerą. „Mano agentas žino, kas nutiks. Aš žinau, ko aš noriu“, - kalbėjo R. Lukaku. – Aš esu ramus ir jau turiu susitarimą su klubu. Mes esame ramūs ir turime kryptį, kuriame norime keliauti.“

„Aš tiesiog pailsėsiu kelias dienas ir pradėsiu ruoštis naujam sezonui. Noriu šiek tik laiko skirti atostogoms, kad galėčiau viską pakelti į aukštesnį lygį ir būti geresniu negu buvau praėjusiais metais“, - pridėjo futbolininkas.

Puolėjas taip pat atskleidė ko labiausiai nori: „Labiausiai norėčiau žaisti Čempionų lygoje ir laimėti „Premier“ lygą kartą, o dar geriau – kelis kartus. Tai būtų pats nuostabiausias dalykas. Tai yra svarbus dalykas mano progresui. Nenoriu būti tame pačiame lygyje. Aš noriu tobulėti ir žinau, kur noriu tai daryti“, - kalbėjo R. Lukaku.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...