R. Lukaku "hat-trickas" atvedė "Everton" į trečiąją pergalę "Premier" lygoje (VIDEO)

Pirmadienį vėlai vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos paskutinės 4-ojo turo rungtynės.

"Stadium of Light" tvirtovėje savo žiūrovų palaikomas "Sunderland" susigrūmė prieš Liverpulio "Everton". Davidas Moyesas sulaukė pamokų iš savo buvusios komandos - "irisai" po Romelu Lukaku šou šventė pergalę rezultatu 0-3.

Pirmajame kėlinyje pavojingesni buvo "Everton" futbolininkai, tačiau įvarčio žiūrovai neišvydo. Kamuolys šeimininkų vartų liniją kirto 60-ąją minutę, kai galva svečius į priekį išvedė R. Lukaku.

68-ąją minutę tas pats Belgijos rinktinės puolėjas po puikaus Yanicko Bolasie perdavimo dar kartą galva nukreipė kamuolį į "Sunderland" vartus.

Vos po trijų minučių R. Lukaku padėjo galutinį tašką šioje dvikovoje ir į savo sąskaitą įsirašė tris įvarčius. 71-ąją minutę po puikaus Kevino Mirallaso perdavimo vienas prieš vartininką likęs puolėjas nesuklydo ir pasiuntė varžovus į nokdauną.

"Everton" ekipai tai buvo trečioji pergalė šiose pirmenybėse. 10 taškų turintys "irisai" dalijasi 2-3 pozicijas su Londono "Chelsea", o "Sunderland", neiškovojęs dar nei vienos pergalės, užima priešpaskutinę vietą.

Rezultatas:

"Sunderland" 0 - 3 "Everton"
60' [0 - 1] R. Lukaku
68' [0 - 2] R. Lukaku
71' [0 - 3] R. Lukaku

Turnyrinė lentelė: