R. Martinezas: Batshuayi visada buvo pasirengęs žaisti "Chelsea"

Belgijos rinktinės treneris Roberto Martinezas mano, kad Michy Batshuayi visada buvo pakankamai pajėgus žaisti Londono "Chelsea", o sprendimas jį išnuomoti buvo teisingas visoms pusėms.

Puolėjas akimirksniu sugrįžo į kovą dėl teisės keliauti į pasaulio čempionatą, nes savo formą jis iš naujo atrado Dortmundo "Borussia" gretose.

Po pirmosios sezono dalies, kai "aristokratų" treneris Antonio Conte jį daugiausia laikė ant suolo, 24-erių metų belgas gyvenimą Vokietijoje pradėjo penkiais įvarčiais per pirmas ketverias rungtynes.

"Žaisti pasaulio čempionate yra unikalus momentas karjeroje, taigi, privalai sugebėti žaisti bei gerai pasirodyti klube, jei nori patekti į tą sudėtį", - Martinezas pasakojo "talkSPORT".

"Michy Batshuayi svarbiausia ne likti "Premier" lygoje, o rasti klubą, kur jis galės užimti svarbią rolę bei jaustis darantis įtaką komandai."

"Michy "Chelsea" gretose visada buvo pasirengęs, tačiau konkurencija dėl devintojo numerio pozicijos buvo tikrai didelė."

"Jis išvyko į Dortmundo "Borussia" ir, esant snaiperiu, tau reikia įmušti tą pirmąjį įvartį kuo įmanoma greičiau, o jis savo debiute įmušė du."

"Galite matyti, jog jis yra laimingas bei laisvas. Perėjimas žiemą kartais suteikia būtent tai."

"Dėl pakeistos aplinkos Michy jis suteikė labai gerą galimybę patekti į pasaulio čempionato sudėtį."