R. Martinezas: Lukaku gali tapti geriausiu pasaulyje

Belgijos rinktinės treneris Roberto Martinezas negaili pagyrų Romelu Lukaku ir mano, kad šis gali tapti geriausiu puolėju pasaulyje.

Po to, kai strategas 23-ejų metų futbolininką 2014-aisiais už rekordinę sumą prisiviliojo į Liverpulio "Everton", jis demonstruoja tik gerėjančius rezultatus.

Šį sezoną su 21 įvarčiu Lukaku yra rezultatyviausias "Premier" lygos žaidėjas, taigi, nenuostabu, jog derybos dėl naujo kontrakto su "irisais" nevyksta būtent dėl Europos grandų susidomėjimo.

"Kai dirbi su Romu, supranti, kad jis gyvena dėl rungtynių. Viskas jo gyvenime susiję tik su futbolu. Treniruotėse jis visada nori padaryti daugiau", - Martinezas pasakojo BBC Football Focus.

"Jis buvo labai pavojingas mušdamas įvarčius nuo labai jauno amžiaus. Kiekvienas futbolininkas, esantis ypatingas aukščiausiame lygyje, turi kuo nors išsiskirti."

"Romas yra pavojingas vartams. Nuo 21-erių iki 23-ejų metų amžiaus jis labai pasikeitė. Jis nori tobulėti, dirba ties poziciniu žaidimu bei naudojasi savo kūnu. Jis dirbo ties savo judėjimu baudos aikštelėje."

"Jis niekada neprarado išskirtinės savybės mušti įvarčius."

"Jam esant 23-ejų, aš visada tikėjau, jog jis turi galimybę tapti geriausiu devintuoju numeriu pasaulyje, nes jis turi absoliučiai viską."

Šį sezoną prie 21 savo tikslaus smūgio Anglijos čempionate Lukaku dar pridėjo šešis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...