R. Varane apie Z. Zidane'o išvykimą: tai gali išeiti į naudą abiem pusėms

Madrido "Real" komandos gynėjas Raphaelis Varane atskleidė, kad žinios apie Zinedine'o Zidane'o pasitraukimą buvo netikėtos, tačiau prancūzas pripažino, kad permainos gali išeit į gerą pusę.

Prieš kelias savaites Z. Zidane'as pranešė netikėtą sprendimą - jis paliko Madrido "Real". Tai nustebino ne tik futbolo visuomenę, bet ir pačius žaidėjus, nes jis dar ne taip seniai laimėjo trečią UEFA Čempionų lygos trofėjų iš eilės.

Visgi daugelis pastebėjo, kad Z. Zidane'ui pastaruoju metu ėmė trūkti idėjų, todėl jis ir nusprendė pasitraukti tuo momentu, kai klubas buvo pačioje aukštumoje.

"Mes buvome įspėti apie jo sprendimą dar prieš prasidedant spaudos konferencijai. Kiekvienas sulaukėme asmeninės žinutės ir, tiesą pasakius, buvome lengvai šokiruoti. Buvome labai nusivylę, kad jo nebeišvysime šalia mūsų, tačiau tai buvo jo sprendimas ir mes jį turime gerbti", - kalbėjo R. Varane.

Paprašytas pakomentuoti Z. Zidane'o žodžius, kai jis spaudos konferencijoje užsiminė apie tai, kad šiai komandai reikia "naujo sukrėtimo", gynėjas atsakė:

"Kartais su tuo yra sunku sutikti, bet tiesa yra tokia, kad futbole net ir mažos permainos gali išeiti į naudą abiem pusėms. Mūsų sezonas Ispanijoje rodė tam tikrus ženklus. Galbūt mums kažko trūko,bet tai sužinosime tik kitame sezone.

Jeigu Zidane'as apie tai kalbėjo, matyt, jis tai žinojo. Jis yra labai nuoširdus treneris, kuris puikiai supranta žaidėjus. Jeigu jis jautė, kad mums reikia šiokių tokių permainų, vadinasi, kad taip ir turėjo būti", - pridūrė vienas geriausių gynėjų Europoje.