R. Varane: daugelis tik ir svajoja, kad pralaimėtume Čempionų lygoje

Madrido „Real” centro gynėjas Raphaelis Varane mano, kad jo atstovaujamas klubas susilaukia tiek daug kritikos tik dėl to, kad jie pastaraisiais metais niekam neužleidžia Čempionų lygos titulo.

„Real” jau kitą savaitę pusfinalyje susigrums su Miuncheno „Bayern”. Ypatingai sirgalių pasipiktinimą sukėlė 11 metrų baudinys prieš „Juventus”, kuris paskutinę minutę garantavo patekimą į kitą etapą.

Nors ir daugelis ekspertų sutiko, kad baudinys buvo, „Real” vis dar sulaukia piktų kalbų. R. Varane pripažįsta, kad yra žmonių grupė, kurie nekenčia „baltųjų” klubo, tačiau tai nėra dauguma.

„Anti madridismo”? Akivaizdu, kad daugelis svajoja pamatyti, kaip mes pralaimime. Tačiau tai tikrai nėra dauguma. Mes jaučiame didelį palaikymą iš savo sirgalių ir žinome, kad esame gerbiamas klubas visame pasaulyje”, - kalbėjo gynejas.

„Pastaraisiais metais visada esame svarbiausiuose Čempionų lygos etapuose ir su tuo žmonės negali susitaikyti. Jie nori, kad mes pralaimėtume kiekvienas rungtynes, tačiau tai yra dalis futbolo ir mes turime tai priimti. To paties jie lauks ir prieš „Bayern”, - pridūrė R. Varane.