"Real" artėja prie susitarimo dėl dar vieno brazilų deimanto (VIDEO)

Madrido "Real" komanda ir toliau rūpinasi savo ateimi - po to, kai už 16-metį brazilą Viniciusą Juniorą "baltieji" praėjusiais metais nepagailėjo 45 mln. eurų, tokią pačią suma ketinama pakloti už dar vieną šios šalies futbolo deimantą.

Tiek "Marca", tiek "Globo Esporte" praneša, kad Ispanijos sostinės komanda nukonkuruos "Barcelona" kovoje dėl 17-mečio "Santos" krašto puolėjo Rodrygo Goesu įsigijimo.

17-metis žaidėjas, šį sezoną pagrindinėje "Santos" komandoje per 13 rungtynių pelnęs šešis įvarčius, su "Real" sukirsti rankomis turėtų jau artimiausiu metu. "Real" už jį sumokės 45 mln. eurų.

Naujuoju Neymaru vadinamas ir ne taip seniai "hat-tricku" Brazilijos pirmenybėse pasižymėjęs Rodrygo kartu su būsimu "Real" žaidėju Viniciumi yra laikomi talentingiausias savo šalies jaunaisiais futbolininkais.

V. Junioras į Madridą jau turėtų atvykti šią vasarą ir sudalyvauti draugiškų rinktinių cikle. Visgi, manoma, kad jis dar sezonui pasiliks Brazilijoje, kaip ir jo būsimas kolega Rodrygo, kuriam dar reikia sulaukti ir pilnametystės.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/Pbce5CP9VlA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>