"Real" į finalą išvedęs G. Bale'as: turiu būti kantrus

28-erių metų Velso futbolo žvaigždei Garethui Bale'ui pastarieji sezonai Madrido "Real" klube nesiklosto sėkmingai, nors pati komanda išgyvena geriausią laikotarpį per daug daugelį metų.

G. Bale'as šį sezoną susiduria su įvairiomis traumomis ir praktiškai nerungtyniauja. Futbolininkas pastarąjį mėnesį plušo atlikdamas individualią programą ir vakar sugrįžo į aikštę.

FIFA pasaulio klubų taurės pusfinalyje Madrido "Real" tik po atkaklios kovos nugalėjo turnyro šeimininkus. C. Ronaldo antrojo kėlinio pradžioje išlygino rezultatą, o G. Bale'as 81-ąją minutę aikštėje nepraleidęs nei pilnos minutės pelnė pergalingą įvartį, kuris išvedė komandą finalą.

"Džiugu, kad pavyko pasižymėti. Visada nori padaryti įtakos aikštėje, kai pasirodau po keitimo, tačiau svarbiausia dalykas yra tai, kad keliaujame į finalą, kur norime laimėti.

Turiu pagerinti savo žaidimą, tačiau dėl to turiu būti kantrus. Turėjau keletą problemų. Privalau klausyti savo kūno ir dirbti tiek aikštėje, tiek už jos, kad galėčiau sugrįžti ten, kur noriu būti", - pridūrė G. Bale'as.

"Real" FIFA pasaulio klubų taurės finale šeštadienį susigrums su brazilų "Gremio" klubu.