"Real" į Paryžių išvyko pilnos sudėties

Madrido "Real" jau susipakavo lagaminus ir šiandien išvyksta į Paryžių, kur rytoj jų lauks lemiama UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio dvikova su PSG.

"Real" sulaukė puikių naujienų - vakar treniruotėje buvo pastebėti Luka Modričius ir Toni Kroosas. Abu futbolininkai nesitreniravo pastarąsias savaites, tačiau atrodo, kad į rikiuotę grįžo pačiu laiku.

Paraiškoje matyti abiejų futbolininkų pavardės, tačiau vargu, ar jie yra pasiruošę žaisti šimtu procentų. Manoma, kad bent vieną iš šių žaidėjų Zinedine'as Zidane'as paliks ant suolo.

Apart šių dviejų futbolininkų daugiau jokių netekčių Madrido ekipa neturėjo ir į Paryžių išskrido pilnos sudėties, kai tuo tarpu jų varžovai bus priversti verstis be didžiausios komandos žvaigždės - Neymaro.

"Real" pirmąją dvikovą namuose laimėjo rezultatu 3-1.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Our squad for Tuesday&#39;s Champions League last-16 second leg match against <a href="https://twitter.com/PSG_English?ref_src=twsrc%5Etfw">@PSG_English</a>!<a href="https://twitter.com/hashtag/RMUCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RMUCL</a> | <a href="https://twitter.com/hashtag/HalaMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#HalaMadrid</a> <a href="https://t.co/fWa5b0Almu">pic.twitter.com/fWa5b0Almu</a></p>&mdash; Real Madrid C.F. (@realmadriden) <a href="https://twitter.com/realmadriden/status/970584914990129152?ref_src=twsrc%5Etfw">March 5, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>