"Real" išplatino oficialų pranešimą dėl Neymaro

Madrido "Real" klubas antrą kartą šią vasarą savo oficialioje svetainėje paskelbė pranešimą, kuriame neigia bet kokį mėginimą įsigyti Neymarą.

Po to, kai Cristiano Ronaldo netikėtai išvyko į Turino "Juventus", žiniasklaida ėmė mirgėti nuo naujienų, kad Neymaras bus šią vasarą įsigytas būtent į portugalo vietą.

Visgi, pats "Real" klubas tokių planų atsisako ir savo pranešime aiškiai nurodė, kad šią vasarą nebus ketinimų prisivilioti Neymarą iš PSG.

"Iš to, kokia informacija sklinda apie PSG žaidėją Neymarą ir mūsų klubą, norime informuoti, kad neturime jokių ketinimų pateikti pasiūlymą už šį futbolininką.

Abu klubai palaiko išskirtiniai puikius santykius, todėl jeigu "Real" ir kada panorės įsigyti žaidėją iš PSG, šis klubas iškart apie tai bus informuotas", - savo oficialioje svetainėje rašo UEFA Čempionų lygos nugalėtojai.

Socialinėje erdvėje daug diskutuojama apie šiuos tikslo neturinčius "Real" pranešimus. Vieni mano, kad Florentino Perezas prisibijo turtingojo Prancūzijos klubo, o kiti - kad taip puoselėjamas klubų draugiškas ryšys, jog ateityje būtų galima lengviau susitarti dėl to pačio Kyliano Mbappe ar kito futbolininko įsigijimo.

Panašu į tai, kad "Real" šią vasarą nepasipildys nei Neymaru, nei K. Mbappe. Realiausiu kandidatu stoti į C. Ronaldo vietą yra laikomas Edenas Hazardas, tačiau "baltieji" vis dar rimtai svarsto, ar belgas tikrai yra tinkamas portugalo įpėdinis.