"Real" laimėjo kovą dėl naujuoju Ibra vadinamo A. Isako įsigijimo

Madrido "Real" klubas tęsia jaunųjų Europos talentų medžioklę. 

Ispanijos sostinės dienraštis "Marca" skelbia, kad UEFA Čempionų lygos nugalėtojai pasiekė susitarimą su AIK dėl 17-mečio puolėjo Alexanderio Isako įsigijimo.

Nurodoma, kad buvo pasiektas susitarimas tiek su Švedijos klubu, tiek su pačiu futbolininku. Pastarasis atvykęs į Madridą pasirašys penkerių metų kontraktą, o transfero suma sieks apie 10 milijonų eurų.

Tiesa, nors ir susitarimas buvo pasiektas šiame transferų lange, oficialiai perėjimas įvyks kitą vasarą, todėl futbolininkas pusę sezono praleis Švedijos ekipos gretose.

Naujuoju Zlatanu Ibrahimovičiumi vadinamas A. Isakas jau spėjo debiutuoti Švedijos rinktinėje ir pelnyti vieną įvartį. Praėjusį sezoną dar būdamas 16-os metų švedas per sužaistas 25 rungtynes pelnė 11 įvarčių.

A. Isakas kitą vasarą su "Real" turėtų ruoštis naujajam sezonui, tačiau didelė tikimybė, kad dar bent sezonui bus paskolintas vidutinio pajėgumo Europos komandai.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/5-VVuSXDpzA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>