"Real" pradėjo kairiojo krašto gynėjo paieškas

Madrido "Real" vadovybės kantrybė trūko - artėjančią vasarą bus ieškomas naujas kairojo krašto gynėjas.

Tai nereiškia, kad Zinedine'ui Zidane'ui netinka Marcelo žaidimas - nėra jokių abejonių, kad vienas komandos lyderių ir toliau užims startinę poziciją. Tai reiškia, kad "baltiesiems" trūko kantrybė dėl Fabio Coentrao, todėl portugalas po sezono bus parduotas.

29-erių metų F. Coentrao vasarą grįžo į Madridą iš po nuomos "Monaco" klube. Krašto gynėjas Prancūzijoje patyrė sunkią kelią traumą, todėl dėl jos reabilitacija užtruko iki lapkričio mėnesio.

F. Coentrao šį sezoną sužaidė vos ketverias rungtynes ir tik vieną iš jų buvo startinėje sudėtyje. Portugalas turi sveikatos problemų ir dažniausiai treniruojasi sporto salėje nei su komanda aikštėje.

"Real" nori rasti tinkamą Marcelo dublerį. Toli žvalgytis UEFA Čempionų lygos nugalėtojai nenusiteikę - į jų akiratį pateko San Sebastiano "Real Sociedad" atstovas Yuri Berchiche ir Barselonos "Espanyol" 19-metis gynėjas Aaronas Martinas.

Tiek vieno, tiek kito futbolininko sutartyje yra numatytos 30 milijonų eurų išpirkos sumos. "Marca" teigimu, "Real" prioritetą teikia "Espanyol" atstovai, kuris ateityje galėtų tapti ir pagrindiniu kairiojo krašto gynėju.

Vis dėlto "Real" gali susidurti su konkurencija - "Manchester City" vasarą taip pat žada pakovoti dėl "Espanyol" jaunojo gynėjo parašo.