"Real" rimtai susidomėjo 19-mečiu "Marseille" saugu (VIDEO)

Vyriausiojo Madrido "Real" trenerio Zinedine'o Zidane'as žvilgsnis krypsta į kylančią Prancūzijos futbolo žvaigždę.

Prancūzijos žiniasklaida praneša, kad UEFA Čempionų lygos nugalėtojai atidžiai stebi 19-mečio "Marseille" saugo Maxime'o Lopezo žaidimą ir vasarą gali pateikti pasiūlymą už jaunąjį futbolininką.

Centro saugo pozicijoje rungtyniaujantis M. Lopezas į pagrindinę "Marseille" komandą prasibrovė šį sezoną. Įsilieti į vyrų futbolą 19-metis netruko - saugas jau spėjo sužaisti 26 rungtynes, pelnyti vieną įvartį ir atlikti septynis rezultatyvius perdavimus.

Z. Zidane'as atskleidė jaučiantis susižavėjimą šiuo žaidėju: "Jis rungtyniavo su mano vaikais ir žinau, kokią įspūdingą techniką jis turi nepaisant savo amžiaus bei sudėjimo.

Kai pirmą kartą pamačiau jį, pamaniau, kad jis gali būti per mažas, tačiau dabar nesu nustebęs, kaip jis rungtyniauja. Labiausiai mane stebina šio jaunuolio asmenybė, gebėjimas bėgti su kamuoliu ir, svarbiausia, diktuoti žaidimą bei į jį įtraukti kitus."

Žiniasklaidos teigimu, M. Lopezo situaciją taip pat atidžiai stebi kiti garsūs Europos klubai - "Barcelona", Turino "Juventus", Londono "Arsenal" ir kiti.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/jh6a_2BzrLY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>