"Real" stovykloje - pašliję S. Ramoso ir C. Ronaldo santykiai

Ispanijos spaudoje sklinda kalbos, kad tarp dviejų svarbiausių Madrido "Real" ekipos futbolininkų - Cristiano Ronaldo ir Sergio Ramoso - kilo tarpusavio nesutarimų.

Kaip skelbia "Marca", iki šiol itin puikiais bičiuliais ir komandos draugais buvę S. Ramosas ir C. Ronaldo turėjo ne patį maloniausią pokalbį.

C. Ronaldo kiek anksčiau duodamas interviu teigė, kad tokių žaidėjų kaip Jamesas Rodriguezas, Pepe ir Alvaro Moratos išvykimai atsiliepė komandos žaidimui, todėl atsisakyti jų paslaugų nebuvo pati geriausia idėja.

Būtent dėl šių portugalo pasisakymų ir kilo konfliktas, mat ekipos kapitonui S. Ramosui pasirodė, kad C. Ronaldo turėjo patylėti šioje situacijoje, nes vienas geriausių planetos gynėjų jau ne vienus metus dirba ties tuo, kad komandoje visada išliktų ypatinga atmosfera ir visi jaustų pagarbą vienas kitam.

S. Ramosas išdėstė savi poziciją portugalui, kuriam ne itin patiko ekipos kapitono pamokos. Be to, C. Ronaldo šiek tiek jaučiasi, jog yra atstumtas komandoje, nes vasarą Madridą paliko trys jo geri ekipos bičiuliai - Pepe, Jamesas ir Fabio Ceontrao.

Pats S. Ramosas itin šiltai bendrauja su savo tautiečiais ir ypatingai stoja mūru už jaunus futbolininkus, tokius kaip Dani Ceballos ir Jesusas Vallejo.

Vis dėlto Zinedine'as Zidane'as šiandien spaudos konferencijoje kategoriškai paneigė, kad tarp šių dviejų futbolininkų įsivyravo konfliktas, bet nepaneigė fakto, jog futbolininkai apsikeitė nuomonėmis.

"Šios kalbos tikrai nepaveikė mūsų komandos. Mes nesame susikoncentravę į tokias kalbas. Jie yra protingi vyrukai, kuriems svarbiausia yra rezultatas aikštėje. Jokių problemų tarp jų tikrai nėra.

Vienas pasisekė taip, o kitas - kitaip. Tai yra normalu, kad nes kiekvienas mūsų turime skirtingas nuomones. Jie abu jau yra šio klubo istorijos puslapiuose ir visada išlaiko pagarbą vienas kitam", - pridūrė Z. Zidane'as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...